Toimistot

Netprofilelle kunniamaininta IN2 Sabre Awards -innovaatiokilpailussa

Toimisto panostaa tulevaisuuteen kehittämällä strategisia palveluita, kyberkriisien hallintaa ja alan eettisiä standardeja.
Kuva:
Al Elmes / Unspalsh
Netprofilelle kunniamaininta IN2 Sabre Awards -innovaatiokilpailussa

Suomalainen viestintätoimisto Netprofile palkittiin kunniamaininnalla EMEA IN2 Sabre Awards 2023 -kilpailussa. Tapahtumassa palkittiin innovatiivisia hankkeita ja toimijoita, jotka kehittävät viestintää ja markkinointia. 

Netprofile sai Certificate of Excellence -kunniamaininnan tulevaisuuden toimistoja palkitsevassa Agency of the Future -kategoriassa. Netprofile oli ainoa suomalainen toimisto, joka palkittiin Agency Awards -kategorioissa.

Palveluiden ja liiketoiminnan kehitykseen on panostettu Netprofilella useamman vuoden ajan.

– Koronapandemia oli kaikille dramaattinen käännekohta, mutta päätimme tuolloin tarttua härkää sarvista ja panostaa vahvasti tulevaisuuteen. Käynnistimme kehitysohjelman, jonka myötä liiketoimintamme on kasvanut kannattavasti läpi kriisivuosien. Nyt voimme todeta yhtiömme tuplanneen kokonsa vuodesta 2018 vuoteen 2022, sanoo Netprofilen toimitusjohtaja ja toinen perustaja Juha Frey tiedotteessa.

Netprofile keskittyy tällä hetkellä erityisesti kehittämään strategisia palveluita, kyberkriisien hallintamalleja ja toimialan eettisiä standardeja. Toimiston asiakkaissa on paljon edistyksellistä teknologiaa kehittäviä ja hyödyntäviä yhtiöitä, joiden tarpeisiin toimisto pyrkii vastaamaaan. 

Palvelukehityksen ohella Netprofilella uskotaan kunniamaininnan taustalla olevan myös keskittyminen henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin.

– Toimintaamme ohjaa osaamisen ja laadun jatkuva kehittäminen sekä uteliaisuus uuteen teknologiaan. Kulttuurimme on vahvasti arvopohjainen, ja kunnioitamme esimerkiksi suhteita itseisarvoisesti, sanoo Netprofilen toinen perustaja Christina Forsgård tiedotteessa. 

Netprofile on menestynyt useissa kilpailuissa niin Suomessa kuin maailmalla. Maaliskuussa Netprofile nähdään EMEA Sabre Awardsien finaalissa neljässä eri kategoriassa.

Lue myös:

Netprofilen Judit Vikman valittiin maailman nousevaksi tähdeksi ICCO Global Awardsissa! Suomeen yhteensä neljä voittoa

SEK sai yksitoista finaaliehdokkuutta kansainväliseen SABRE Awards -viestintäkilpailuun

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa