Toimistot

Moninkertainen Cannes-voittaja TBWA\Helsingin luovaksi johtajaksi

20.9.2023 10:13
Mikko Perttunen
Alex Pineda: ”On kunnia päästä työskentelemään tämän poikkeuksellisen porukan sekä rohkeiden ja kunnianhimoisten asiakkaiden kanssa.”

TBWA\RAADin luovana moottorina toiminut Alex Pineda on nimetty TBWA\Helsingin luovaksi johtajaksi. Syyskuussa aloittanut Pineda johtaa jatkossa TBWA:n luovaa työtä yhdessä Laura Paikkarin kanssa. Mukanaan maailmalta hän tuo uudenlaista ajattelua sekä osaamista vaikuttavien kampanjoiden luomiseen. Pineda toimii osana johtoryhmää.

– Alex ja hänen tiiminsä ovat tehneet vaikuttavaa työtä Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan alueilla. Hän on ollut mukana ikonisissa kampanjoissa brändeille, kuten Nissan, KFC ja Louvre. Tämä on vuoden 2023 mielenkiintoisin luovan alan rekrytointi, joka tuo meille kansainvälistä näkökulmaa, kulttuurillisia oivalluksia ja luo vetovoimaa Suomen markkinaan, arvioi TBWA\Helsingin toimitusjohtaja Sami Tikkanen.

Pineda on voittanut urallaan yli 240 palkintoa Cannesista Crestaan. Hänet palkittiin vuonna 2019 Black & White Report -median Vuoden luova johtaja -palkinnolla Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan alueella. Hänet on myös valittu Lürzer's Archiven Yhdistyneiden arabiemiirikuntien parhaaksi englanninkieliseksi copywriteriksi kuutena peräkkäisenä vuonna.

– Suomi ja TBWA\Helsinki tunnetaan maailmalla kokoaan suurempana toimistona, mitä tulee luovuuteen, innovaatiokykyyn ja ansaitun median hyödyntämiseen. On kunnia päästä työskentelemään tämän poikkeuksellisen porukan sekä rohkeiden ja kunnianhimoisten asiakkaiden kanssa, Pineda sanoo.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)