Brändit

Metsä Board voitti Suomen kiertotalous- ja laatupalkinnot

”Roolimme fossiilittoman kiertotalouden edelläkävijänä vaatii jatkuvaa ajattelutapojen haastamista ja uusien toimintamallien omaksumista", sanoo Metsä Boardin toimitusjohtaja Mika Joukio.
Kuva:
Metsä Board
Metsä Board voitti Suomen kiertotalous- ja laatupalkinnot

Metsäteollisuusjätti Metsä Board on saanut suurta tunnustusta Suomen Laatuyhdistykseltä, joka on taas valinnut Suomen parhaita organisaatioita. 

Metsä Boardin emoyhtiön alle kuuluvat yritykset nappasivat Laatupäivänä useita merkittäviä palkintoja. Metsä Board voitti Suomen kiertotalous- ja laatupalkinnot, minkä lisäksi saman konsernin Metsä Spring palkittiin laatuinnovaatiopalkinnolla ja Metsä Fibre kansainvälisestä menestyksestä. Myös Metsä Tissue sai tunnustuksen Laatu-kategoriassa.

Metsä Board voitti kiertotalous- ja laatupalkinnot myös viime vuonna.

– Roolimme fossiilittoman kiertotalouden edelläkävijänä vaatii jatkuvaa ajattelutapojen haastamista ja uusien toimintamallien omaksumista. Viimevuotinen arviointi tuotti paljon hyödyllistä palautetta ja auttoi meitä tunnistamaan parannuskohteita, joita olemme vuoden aikana kehittäneet. Tämänvuotinen palkinto osoittaa, että olemme päässeet jälleen uuden askeleen eteenpäin, mistä kiitos kuuluu koko henkilökunnallamme, toteaa Metsä Boardin toimitusjohtaja Mika Joukio tiedotteessa.

Kiertotalous- ja laatupalkinnot perustuvat kansainväliseen EFQM-mallilla (European Foundation for Quality Management) tehtyyn hyvin perusteelliseen organisaation toiminnan arviointiin. 

– Arvioinnissa haastatellaan kymmeniä henkilöitä ja perehdytään organisaation prosesseihin, ja sen avulla voidaan todentaa organisaation toiminnan taso, joka sitten pisteytetään. Korkean pistemäärän saavuttaminen onnistuu vain harvoilta organisaatioilta. Laatupalkinto on tunnustus Suomen parhaalle organisaatiolle, joka on onnistunut toteuttamaan strategiaansa todennettavasti erinomaisella tavalla, avaa Suomen Laatuyhdistyksen toimitusjohtaja Juha Ylä-Autio.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa