Kuva: Petri Lyytikäinen
Brändit

Metallia korvien lisäksi sormiin – Karhu järjestää häät Tuskassa olutbrändin mukaan nimetyssä kappelissa

4.4.2024 12:17
Mikko Perttunen
”Kiinnostava rakkaustarina ja Tuskaan liittyvät yhteiset muistot vaikkapa oluen äärellä ovat plussaa.”

Tuskan pääyhteistyökumppani Karhu järjestää tulevana kesänä valitulle pariskunnalle seurueineen häät festivaalialueella. Pari vihitään Karhu Kappeli -miljöössä raskaan musiikin tahdittamana Tuskan avauspäivänä kesäkuun lopulla.

Tuskan Instagramissa toteutetun somekyselyn vastaajista 21 prosenttia on löytänyt itse tai tietää jonkun tuttavansa löytäneen puolison tai seurustelukumppanin Tuska-festivaalista. Noin kolmannes viime kesän Tuska-kävijöistä oli liikkeellä puolisonsa tai kumppaninsa kanssa.

– Etsimme pariskuntaa, jolla on tunteen paloa ja heittäytymiskykyä astella avioon festariväen keskellä kesän kovimmissa metallipidoissa. Kiinnostava rakkaustarina ja Tuskaan liittyvät yhteiset muistot vaikkapa oluen äärellä ovat toki plussaa, Karhun vanhempi brändipäällikkö Elli Karppinen kertoo.

Karhu tarjoaa hääparille muun muassa kolmen päivän VIP-liput Tuskaan, Karhu Kappeli -alueella tapahtuvan hääseremonian jälkeiset pienimuotoiset juhlallisuudet kippistelyineen ja kakkutarjoiluineen sekä hääkuvauksen. Lisäksi hääparin läheiset saavat Tuska-perjantaille päiväliput festivaalille.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)