Toimistot

McCann Helsinki sai uuden toimitusjohtajan

Toimisto keskittyy jatkossa etenkin dataohjautuvaan markkinointiin ja luovuuteen.
Kuva:
McCann Helsinki
McCann Helsinki sai uuden toimitusjohtajan

Markkinointitoimisto McCann Helsinki on nimennyt uudeksi toimitusjohtajakseen Dinko Kortzanovin. McCann Helsingin taustayritys Brandson Oy kuuluu kansainväliseen McCann Worldwide -ketjuun.

McCann Helsinki keskittyy jatkossa uuden toimitusjohtajansa johdolla erityisesti dataohjautuvaan markkinointiin ja luovuuteen. Toimiston keskiössä ovat asiakaspolun ymmärtämiseen perustuvat strategiat, konseptit ja kampanjat.

Kortzanovilta löytyy pitkä kokemus pohjoismaisista toimistoista. Hän on työskennellyt niin suurissa kuin pienissäkin kansainvälisissä yrityksissä.

– Olen todella innostunut tuomaan osaamiseni tiimin ja asiakkaidemme käyttöön. Ja olen onnellinen siitä, että meillä on ryhmä kokeneita ammattilaisia, joilla on vahva ymmärrys alan toiminnasta, datan merkityksestä sekä modernin markkinoinnin tavoista ja työkaluista. Nyt voimme soveltaa niitä vielä enemmän myös luovaan työhön Kortzanov sanoo tiedotteessa.

– Haluamme olla mukana asiakaspolkujen kaikissa vaiheissa sekä auttaa asiakkaitamme paitsi todentamaan markkinointipanostustensa vaikutuksen myös tarjota tasapainoisen tarjooman digitaalisuutta, luovuutta ja taktista kampanjointia. Se on jotain, joka mielestäni –  käytyäni keskusteluita niin kollegoiden, asiakkaiden kuin ystävienikin kanssa – on puuttunut alalta.

Lähde: McCann Helsingin tiedote

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa