Sami Kelahaara
Toimistot

Martta Kallio siirtyy TBWA\Helsingiltä United Imaginationsiin

24.1.2023 14:10
Satu Hurme
Arvopohjaiseen markkinointiviestintään erikoistunut Kallio aloittaa senior creativen tehtävässä.

Brändi- ja viestintätoimisto United Imaginationsin uusin vahvistus on Martta Kallio. Kallio on tehnyt uraa vaikuttavan ja vastuullisuuteen pohjaavan viestinnän parissa, ja hän on työskennellyt viimeiset vuodet markkinointitoimista TBWA\Helsingissä.

– Olen koko urani pyrkinyt viemään töitäni jatkuvasti vastuullisemmalle pohjalle ja tuntui, että United Imaginationsin kohdalla kaikki loksahti paikoilleen. Arvoperusteisuus ei ole UI:lla kaunista sanahelinää, vaan tekemisen selkäranka. Tällaiseen huipputekijöiden porukkaan oli suuri kunnia liittyä ja tulevaisuus näyttää erittäin inspiroivalta, Kallio sanoo tiedotteessa.

Kallion kädenjälki näkyy useissa kansainvälisestikin menestyneissä huipputöissä. Hän on työskennellyt esimerkiksi Kansallisen Liigan uudelleenbrändäyksen parissa sekä Martti Ahtisaaren rauhansäätiön CMI:n Avaimet rauhaan -hankkeessa. Lisäksi Kallio valittiin tänä vuonna ainoana suomalaisena The One Show’n Sustainable Development Goals -sarjan tuomaristoon.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

United Imaginations perustettiin viime vuonna. Toimiston perustivat Jyrki Poutanen, Steve Brown, Henri Valtere ja Anu Ubaud. Toimiston asiakkaisiin kuuluu muun muassa VR, Terveystalo, Lasten ja nuorten säätiö sekä SOK.

United Imaginationsin toimitusjohtaja ja perustajaosakas Henri Valtere kertoo tiedotteessa, että arvoista ponnistavalle viestinnälle strategiatyölle on ollut runsaasti kysyntää niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla.

– Maailman taloustilanteesta huolimatta yritykset eivät selkeästi ole tinkimässä arvoistaan, vaan se nähdään kilpailuetuna. Tänä vuonna suunnittelemme palkkaavamme toistakymmentä viestinnän ja markkinoinnin huippuammattilaista lisää, sanoo Valtere tiedotteessa.

Muokattu 24.1.2023 klo 15.30: Lisätty SOK asiakkaiden listaan ja korjattu Anu Ubaudin nimen kirjoitusasu.

Lue myös:

Huippunimien perustama United Imaginations aikoo tuoda positiivisen tuulahduksen toimistokenttään