Toimistot

Markkinointitoimistot Aava & Bang ja Bermuda yhdistyvät

Yhdistymisen myötä uuden toimiston liikevaihto on noin kuusi miljoonaa euroa.
Kuva:
Aava & Bang
Markkinointitoimistot Aava & Bang ja Bermuda yhdistyvät

Aava & Bang ja Markkinointitoimisto Bermuda yhdistyvät ensi vuoden alussa, toimistot tiedottavat.

Yhdistymisen myötä tamperelaisen Bermudan nimi jää historiaan, ja uusi toimisto jatkaa Aava & Bang -brändin alla. Uusi toimisto työllistää noin 80 henkilöä. Liikevaihto on noin kuusi miljoonaa euroa.

– Aava & Bangilla on ollut selkeä strategia, jota on ohjannut kaksi kasvun suuntaa. Toinen on ollut orgaaninen kasvu ja toinen vaihtoehto yritysjärjestelyt, joista olemme avoimesti viestineet, taustoittaa Aava & Bangin toimitusjohtaja Vilja Laaksonen (kuvassa), joka myös jatkaa pestissään yhdistymisen jälkeen.

– Lähdimme kartoittamaan kenen kanssa tarina voisi olla yhteinen ja Bermudan kohdalla kaikki palaset osuivat kohdalleen, täydentää Aava & Bangin yritysjärjestelyistä vastaava osakas Timo Koponen.

Muutoksen myötä Aava & Bang pystyy tarjoamaan aiempaa monipuolisempia palveluita asiakkailleen ja ottamaan vahvempaa jalansijaa Tampereella.

– Pyrkiessämme pitkiin ja syviin asiakassuhteisiin, meillä on jopa velvollisuus kasvaa asiakkaidemme mukana. Yhdistyessä olemme asiakkaillemme entistä vahvempi kumppani, kertoo Bermudan nykyinen toimitusjohtaja ja osakkaana jatkava Jarkko Caven.

Aava & Bang tunnetaan muun muassa vahvasta työnantajabrändistään, sillä yritys on valittu Suomen parhaimpien työpaikkojen joukkoon.

Lue myös: Kestävä työnantajabrändi rakennetaan sisältä ulospäin – näin Aava & Bang onnistui siinä

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa