Toimistot

Markkinointitoimisto Aava & Bang Euroopan parhaiden työpaikkojen listalle

25.9.2023 9:23
Mikko Perttunen
Toimitusjohtaja Vilja Laaksonen: ”Työn pitää joustaa elämän mukana.”

Markkinointi- ja viestintätoimisto Aava & Bang sijoittui Euroopan parhaat työpaikat 2023 -vertailussa keskisuurten yritysten sarjassa sijalle 30.

Great Place to Work Instituten tekemä listaus ei kata kaikkia mahdollisia yrityksiä, vaan maksulliseen tutkimukseen tarvitsee erikseen hakea. Tänä vuonna listalle sijoittuneet työpaikat valittiin analysoimalla yritysten työkulttuuria ja henkilöstötutkimuksella, johon vastasi yli miljoonaa työntekijää eri Euroopan maista.

Aiemmin tänä vuonna Aava & Bang sijoittui Suomen parhaat työpaikat listauksessa kakkoseksi, ja oli loogisesti myös Euroopan parhaat työpaikat -listalla siten sarjansa toiseksi paras suomalaisyritys. LummeCo sijoittui sarjassa koko Euroopan kakkossijalle. Kaiken kaikkiaan Euroopan parhaiden listoille pääsi kymmenen suomalaisyritystä, joista kuusi oli tosin monikansallisia organisaatioita.

Lue myös: Suomen parhaiden työpaikkojen listauksessa markkinointialan yrityksiä – paras sijoittui kärkikolmikkoon

– Meillä on vahva tahtotila rakentaa arjessa sellaista työpaikkaa, jossa jokainen työntekijä voi kokea tulevansa arvostetuksi, kuulluksi ja nähdyksi. Listaus Euroopan parhaiden työpaikkojen joukossa ei ole itsestäänselvyys, vaan se kertoo paljon työntekijöiden halusta tukea toisiaan ja rakentaa hyvää työpaikkaa yhdessä. Vahva yrityskulttuuri vaatii arjessa systemaattista johtamista ja pitkäjänteistä kehittämistä, jonka arvo korostuu etenkin muutoksen keskellä, kertoo Aava & Bangin toimitusjohtaja Vilja Laaksonen tiedotteessa.

– Panostamme myös työn joustavuuteen. Ihmisillä on erilaisia elämäntilanteita, joissa työ voi saada erilaisia painotuksia. Siksi työn pitää joustaa elämän mukana, Laaksonen jatkaa.

Aava & Bang yhdistyi markkinointitoimisto Bermudan kanssa tammikuussa. Samalla yrityksen liikevaihto nousi noin 5,5 miljoonaan euroon. Toimisto työllistää 80 henkilöä.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)