Dentsun tiedote
Toimistot

Marika Tuomikoski siirtyy Koneelta Dentsuun

20.1.2021 13:15
Toni Rajamäki
Pörssiyhtiö Koneelta tuttu Marika Tuomikoski aloittaa maaliskuussa Suomen suurimman markkinointiviestintäyhtiön Dentsun asiakaspäällikkönä.

Marika Tuomikoski, 41, aloittaa Dentsun Chief Client Officerina maaliskuussa 2021. Dentsu tiedotti asiasta viime viikolla.

Dentsussa Tuomikosken vastuulla on asiakkuuksien ja myynnin lisäksi myös yrityksen markkinointi ja viestintä.

– Tuomalla saumattomasti yhteen koko Dentsun palvelut voimme entistä paremmin tukea asiakkaidemme liiketoimintaa ja vastuullista kasvua. Alan ulkopuolelta tulevana lähden uteliaana kuuntelemaan, mitä asiakkaamme käytännössä odottavat meiltä, Tuomikoski kommentoi tiedotteessa.    

– Odotan innolla, mitä saamme yhdessä aikaan, kun yhdistämme kokemukseni myynnin transformaatiosta ja palvelukehityksestä dentsun asiakaslähtöisyyteen ja dataan pohjautuvaan maailmanluokan asiakasymmärrykseen

Tämän vuoden alusta lähtien Dentsu on toiminut yhtenä yhtiönä seitsemän erillisen tytäryhtiön sijasta.

– Marikan nimitys on tärkeä osa jo vuosi sitten alkanutta muutosohjelmaamme. Dentsu on vuoden alusta lähtien konsernin sijasta yksi yhtiö, jolla on yhteinen visio, asiakkaat ja suunta. Asiakkaitamme palvelee täällä Suomessa 200 maan parasta asiantuntijaa, kertoo dentsun Suomen toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä.   

– Marika on erittäin kokenut ja menestynyt muutoksen johtaja ja innostaja. Olen ylpeä, että hän vastasi kutsuumme kyllä.

Tuomikoski on työskennellyt Koneella vuodesta 2007 lähtien. Hän on toiminut yhtiössä muun muassa myynnin kehitys- ja johtotehtävissä.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)