Toimistot

Manageritoimisto Mellakka Managementin toimitusjohtaja vaihtuu

7.6.2023 14:34
Mikko Perttunen
Emma Alftan tekee tilaa Vivan Daaboulille.

Vuonna 2018 perustettu luovien alojen ja media-ammattilaisten manageri- ja agentuuritoimisto Mellakka Management vaihtaa toimitusjohtajaa. Uusi toimitusjohtaja on emoyhtiö Mellakka Helsingiltä Mellakka Managementiin siirtyvä Vivan Daaboul.

Emma Alftan on tähän asti toiminut Mellakka Managementissa paitsi toimitusjohtajana myös managerina ja vastaavana tuottajana. Nyt yhtiö on Alftanin sanoin kasvanut niin isoksi, ettei toimitusjohtaja voi enää hoitaa useaa tehtävää samaan aikaan. Yritys työllistää tällä hetkellä kymmenen ihmistä ja liikevaihto on noin kolme miljoonaa euroa.

–On onnekasta olla asemassa, jossa voi valita toimitusjohtajana ja managerina olemisen väliltä. Olen iloinen ja ylpeä, että voin valita näistä vaihtoehdon, jolle sydämeni sykkii vahvemmin, Alftan kommentoi tiedotteessa.

Mellakka Managementin johtoon astuvan Daaboulin tähtäimessä on kansainvälisyys.
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Mellakka Managementin johtoon astuvan Daaboulin tähtäimessä on kansainvälisyys. Yhtälö on hänen mukaansa simppeli. Suomalaisten tuntemat ja suomalaiset tuntevat persoonat ovat ulkomaalaisille brändeille loistava keino murtautua Suomen markkinoille.

–Me olemme uniikki markkina ja kiinnostava kansa monelle toimijalle. Täällä brändit voivat tehdä asioita, joita muualla ei voi tehdä, Daaboul sanoo tiedotteessa.

Alftanin mukaan managerityö on perinteisesti mielletty alakohtaiseksi niin, että esimerkiksi muusikoilla ja urheilijoilla on omat managerit. Mellakka Management löysi aikanaan markkinaraon siitä, ettei se sitoutunut tiettyyn alaan tai alustaan. Nykyään on mahdollista olla kirjailija, juontaja, podcastaaja ja somevaikuttaja samaan aikaan.

Toimisto hoitaa muun muassa Anni Ihamäen, Vappu Pimiän, Maria Veitolan, Köpi Kallion, Veronica Verhon, Linda Liukkaan, Riku Rantalan, Sara Salmanin ja Nelli Orellin managerointia ja kaupallisia yhteistöitä.