Kuvaaja:
Canva Pty Ltd
Viestintä

Maksuton viestintäpalvelu keksijöiden, innovaattoreiden ja pk-yritysten käyttöön

26.1.2024 10:00
Mitra Vasara
Keksintösäätiö käynnistää uudelleen graafista ja viestintämateriaalia tuottavan Grafituki-palvelun.

Keksintösäätiö avaa uudelleen Grafituki-palvelun, joka on tarkoitettu keksijöiden, innovaattoreiden ja pk-yritysten käyttöön ja on sen käyttäjilleen maksuton. Grafituki perustettiin alkujaan vuonna 2022.

Grafituki-palvelun tuottavat Keksintösäätiön viestinnän ja graafisen suunnittelun ammattilaiset, jotka konkreettisesti auttavat asiakkaitaan tuottamaan parempaa viestintää. Palvelun sisältö voi olla vaikkapa visuaalista suunnittelua, grafiikan tuottamista, mediatiedotteita, esittelykalvoja ja nettisivujen konseptin suunnittelua.

Moni yrittäjä, innovaattori tai keksijä ei Keksintösäätiön tiedotteen mukaan osaa viestiä omasta ideastaan tai innovaatiostaan riittävän selkeästi. Viestintä on heidän mukaansa tärkeää, jotta asiakas, rahoittaja tai kumppaniyritys saisi hyvän käsityksen esitetystä asiasta.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Resurssit jaetaan ensisijaisesti saatujen hakemusten arvioinnilla. Parhaat hakemukset hyväksytään, ja työ tehdään näiden asiakkaiden konkreettisten tarpeiden pohjalta. 

Grafituki-palvelu kytkeytyy Keksintösäätiössä kehitystyön alla olevaan Ideajalostamo-palveluun. Ideajalostamosta kaavaillaan seuraavaa suurta innovaatiota Suomen innovaatiojärjestelmään.

Keksintösäätiön neljä taustaorganisaatiota ovat Suomen Yrittäjät, Suomen Pantettiasiamiesyhdistys, Keksijäin Keskusliitto sekä IPR University Center.