Toimistot

Mainostoimisto Ilme Oy:lle uusi toimitusjohtaja

27.4.2023 9:25
Mikko Perttunen
Jonne Sepällä on pitkä kokemus henkilöstöstä ja yrityskulttuurin rakentamisesta.

Lahtelainen Mainostoimisto Ilme on nimittänyt Jonne Sepän (kuvassa vasemmalla) toimitusjohtajakseen 17. huhtikuuta alkaen. Seppä on toiminut viimeiset kolme vuotta yrityskulttuurien parissa Voipa Oy:n toimitusjohtajana ja sitä ennen yli 15 vuotta Solita Oy:ssä vastaten muun muassa yhtiön henkilöstöstä ja osaamisesta.

– Hyvän ja voittavan asiantuntijayrityksen erottaa toisistaan henkilöstön innostus. Uskon, että liekeissä oleva henkilöstö takaa meille parhaan asiakaskokemuksen ja tuo myös yhtiölle taloudellista menestystä. Parhaaksi työpaikaksi voi päästä vain, kun asiakastyytyväisyys, talous ja henkilöstön into syttyvät liekkeihin - samanaikaisesti ja yhtä voimakkaina, Seppä pohtii tiedotteessa.

Ilme työllistää yli 30 markkinointiviestinnän asiantuntijaa.

Lahden ja Tampereen toimipisteiden yksikönjohtajat Susanna Nipuli ja Jenni Lehterikorpi jatkavat nykyisissä toimissaan sekä yrityksen johtoryhmän jäseninä. Yrityksen perustaja ja omistaja Oskari Kariste (kuvassa oikealla) jatkaa hallituksen puheenjohtajana.

Jo vuonna 1996 perustettu Mainostoimisto Ilme työllistää yli 30 markkinointiviestinnän asiantuntijaa Lahdessa ja Tampereella. Yrityksen liikevaihto on viime vuodet liikkunut noin 2,8 miljoonassa eurossa. Sen asiakkaita ovat muun muassa Kempower, S-ryhmä, Valtra ja Fazer.