Vaasan Oy:n tiedote
Brändit

Leipomoyhtiö Vaasan yhteistyöhön Huuhkajien ja Helmarien kanssa – maajoukkuepelaajat koristavat jatkossa leipäpakkauksia

17.2.2021 10:40
Toni Rajamäki
Vaasan haluaa tukea Suomen jalkapallomaajoukkueita EM-kisahankkeissaan.

Leipomoyhtiö Vaasan ja Suomen Palloliitto ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä Suomen maajoukkuepelaajat koristavat jatkossa Vaasanin leipien erikoispakkauksia. Vaasan puolestaan näkyy Palloliiton omissa kanavissa sekä ottelutapahtumissa.

Vaasan tiedottaa haluavansa auttaa miesten ja naisten maajoukkueita EM-kisahankkeissaan sekä edistää jalkapallokulttuuria Suomessa. Yhteistyön taustalla on etenkin Palloliiton ja Vaasanin yhteinen tahtotila edistää terveellisiä elämäntapoja.

– Jalkapallo ja liikunta ylipäätään edistävät hyvinvointia, ja liikunnan ohella on tärkeää syödä terveellisiä välipaloja, kertoo Vaasanin Brand Experience Manager Katja Willberg yhtiön tiedotteessa.

– Tuemme Huuhkajia historiallisessa koitoksessaan EM-kisoissa tuomalla sankarimme osaksi suomalaisten jokapäiväistä leipää kisapakkauksiin. Sinivalkoinen näkyvyys leipäkorissa muistuttaa kotitalouksia kannustamaan Huuhkajat kisoihin ja tuomme kotimaisen viljan voiman kuuluville myös katsomoissa, hän lisää.

Huuhkajat pelaa EM-kisoissa ensi kesänä. Helmareilla on vielä EM-karsinnat kesken, mutta kisapaikan saavuttaminen ei ole enää kaukana.

MarkkinointiUutiset kertoi jo aiemmin, että Teemu Pukki syrjäyttää ikonisen pikkupojan Vaasanin Koulunäkki-paketissa.

Lähde: Vaasan Oy:n tiedote

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)