Toimistot

Lauramaria Havu palkattiin strategiaansa uudistaneen Kaskas Median brändi- ja kasvujohtajaksi

Havu on työskennellyt aiemmin muun muassa Milttonilla.
Kuva:
Kaskas Media
Lauramaria Havu palkattiin strategiaansa uudistaneen Kaskas Median brändi- ja kasvujohtajaksi

Lauramaria Havu on viestintätoimisto Kaskas Median uusi brändi- ja kasvujohtaja, yritys tiedottaa.

Havu palkattiin osana toimiston strategian uudistusta. Aiemmin Kaskas keskittyi tutkimusviestintäpalveluihin, mutta nykyään valikoimaan kuuluvat myös osallisuus- ja vastuullisuuspalvelut. Uuden strategiansa mukaisesti Kaskas keskittyy kaikissa alkavissa projekteissaan entistä enemmän projektien yhteiskunnallisen vaikuttavuuden maksimointiin.

Havun tehtäviin kuuluu palvelutarjonnan ja asiakkuuksien laajentaminen sekä yrityksen brändin kehittäminen.

Viimeksi Havu työskenteli ihmisoikeusjärjestö Amnesty Internationalin Suomen-osaston kampanja- ja viestintäpäällikkönä. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa viestintätoimisto Milttonilla.

– Lauramarialla on poikkeuksellisen monipuolinen ja tarkka yhteiskunnallinen katse. Hän hahmottaa sekä suuryritysten että kansalaisjärjestöjen lähtökohtia ja tavoitteita sekä osaa rakentaa niiden ympärille vaikuttavia viestintätekoja, kehuu Kaskasin toimitusjohtaja ja perustaja Maria Ruuska tiedotteessa.

Havu sanoo olevansa vaikuttunut Kaskasin yhteiskunnallisista asiakkuuksista sekä vaikuttavuuteen keskittymisestä.

– Olen tehnyt yhteiskunnallista markkinointiviestintää yli kymmenen vuotta Tavoitteeni on ollut aina tukea joko asiakkaitani tai silloista työnantajaani saamaan aikaan aitoa positiivista muutosta. Kaskasissa tunnistin hengenheimolaisen, joka on täynnä ideoita sekä halua vaikuttaa ja kyseenalaistaa totuttuja tapoja tehdä. Kaskasin osaaminen ja brändi ovat ainutlaatuisella tavalla kiinnostavia, uskottavia ja vastuullisia, hän toteaa.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa