Digitaalisuus

LähiTapiola valitsi digitoimisto Radlyn vuosien mittaiseen yhteistyöhön

Vakuutusyhtiö kehittää liiketoimintaansa Dagmariin kuuluvan Radlyn avulla.
Kuva:
Dagmar
LähiTapiola valitsi digitoimisto Radlyn vuosien mittaiseen yhteistyöhön

LähiTapiola on valinnut digikumppanikseen Dagmarin tytäryhtiön, digitaalisen transformaatiotoimiston Radlyn, joka aloittaa vakuutusyhtiön kanssa vuosien mittaisen yhteistyön. Dagmar kertoi Radlyn uudesta ja merkittävästä asiakkuudesta maanantaina.

Yhteistyö alkoi syksyllä, mutta nyt osapuolet ovat sopineet pitkästä ja jättimäisestä hankkeesta.

- Olen iloinen, että saimme Radlysta strategisen kumppanin, joka suhtautuu tekemiseen yhtä innokkaasti kuin mekin ja asettuu erinomaisesti muiden kumppaniemme kanssa. Yrityksessä on vahvaa osaamista sekä kokemusta vastaavista suurista muutosprosesseista. Ammattimaisuus huokuu meille vahvoina näkemyksinä ja rauhallisuutena, ja joka lauseessa tulee läpi vahva yhdessä tekemisen kulttuuri, kehuu LähiTapiolan henkilöasiakasliiketoiminnan ja markkinoinnin johtaja Sanna Myller tiedotteessa.

LähiTapiola halusi löytää kumppanin, joka auttaa yhtiöitä kehittämään verkkoliiketoiminnan mittareita ja tavoitteita sekä myynnin ja markkinoinnin toimintatapoja. LähiTapiola on käynnistänyt muutoksen, jossa digiteknologian ja devops-mallin mahdollisuudet valjastetaan palvelemaan paremmin muuttuvaa liiketoimintaa ja asiakaskäyttäytymistä. Tavoitteena on vastata paremmin strategialupaukseen hyvästä henkilökohtaisesta, paikallisesta ja digitaalisesta asiakaskokemuksesta

- Tällä hetkellä meillä on klassinen tilanne: digitaalista markkinointia tehdään yhdessä tiimissä ja markkinoinnin automaatiota toisessa, ja lisäksi kehitys sekä digidevaaminen ovat organisaatiossa erikseen muiden teknisten kumppaniemme kanssa. Suuri digitaalinen muutos ei onnistu siiloissa, vaan se täytyy tehdä yhdessä ja yhteisillä tavoitteilla sekä mittareilla, Myller jatkaa.

Radly toimii yhteistyössä niin strategisena kuin operatiivisenakin kumppanina.

- Olemme todella innoissamme, että pääsemme rakentamaan yhdessä LähiTapiolan kanssa heidän digitaalista kehitysloikkaansa. Jaamme LähiTapiolan kanssa yhteisen näkemyksen siitä, että digitaalinen kehitys vaatii työkalujen ja teknologian lisäksi myös paljon uudenlaista osaamista sekä jopa kokonaan uudenlaista organisoitumista. Iloksemme pääsemme toimimaan LähiTapiolalle sekä strategisena että operatiivisena kumppanina, jolloin voimme hyödyntää koko konsernimme palvelutarjoamaa parhaalla mahdollisella tavalla, Radlyn operatiivinen johtaja Antti Kallio sanoo.

Lue myös: Tomi Suojoki Dagmarin tytäryhtiö Radlyn vetäjäksi

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa