Brändit

Klarna yhteistyöhön MobilePayn kanssa: ”Mobiiliostamisen rooli on korostunut”

Suomalaiset voivat jatkossa valita MobilePayn maksutavaksi Klarnan kassalla.
Kuva:
Klarna yhteistyöhön MobilePayn kanssa: ”Mobiiliostamisen rooli on korostunut”

Shoppailu- ja maksupalveluiden kansainvälinen markkinajohtaja Klarna aloittaa yhteistyön Suomen suosituimman mobiilimaksuratkaisun MobilePayn kanssa.

"Jaamme Klarnan kanssa yhteisen vision siitä, että verkko-ostosten maksamisen on oltava kuluttajalle mahdollisimman sujuvaa. Uskonkin, että tuomalla molempien yritysten vahvuudet yhteen voimme tehdä yhdessä kuluttajille verkkoshoppailusta entistä sujuvampaa mobiilimaksamisen avulla”, MobilePayn Suomen maajohtaja Perttu Kröger sanoo tiedotteessa.

Ratkaisun ottavat ensimmäisten joukossa käyttöönsä Scandinavian Outdoor, Motonet, Silmäasema ja Veken Kaluste. 

“Sujuva ja nopea ostaminen verkossa on asiakkaillemme yhä tärkeämpää, ja mobiiliostamisen rooli on vain korostunut. Klarnan ja MobilePayn yhteistyö tuo asiakkaillemme lisää valinnanvaraa ja helpottaa etenkin niitä puhelimella maksavia, jotka haluavat maksaa ostoksensa heti. Koska yhteistyö on osa Klarnan kassaratkaisua, ei se kuormita myöskään meitä kauppiaita”, Scandinavian Outdoorin verkkokauppa- ja markkinointijohtaja Kuutti Haapanen kertoo.

MobilePay on lähiaikoina saatavilla kaikille Klarnan kauppiaille, joilla on Klarna Checkout -ratkaisu käytössä Suomessa.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa