Toimistot

Jyrki Poutanen valittiin Golden Drum -kilpailun tuomaristoon

TBWA\Helsingin vastaava luova johtaja Jyrki Poutanen tuomaroi Omni-Channel Juryssa.
Kuva:
Fanny Haga/TBWA\Helsinki
Jyrki Poutanen valittiin Golden Drum -kilpailun tuomaristoon

Suomalaisen markkinoinnin kärkinimiin kuuluva Jyrki Poutanen on valittu mukaan arvostetun Golden Drum -kilpailun tuomaristoon, tiedottaa kilpailun järjestäjä.

Poutanen on mukana Omni-Channel Juryssa, joka koostuu 15 eurooppalaisesta luovasta huipusta. Tuomariryhmän puheenjohtajana toimii Johnny Tan.

Omni-Channel Juryn tehtävänä on tarkastella kilpailijoiden kampanjoiden onnistumista monikanavaisuudessa. Golden Drum -kilpailu avattiin maaliskuussa, ja töitä voi lähettää ehdolle elokuun alkuun asti. Euroopan parhaat palkitaan ensi syksynä.

Poutanen toimii vielä toistaiseksi TBWA\Helsingin vastaavana luovana johtajana, mutta hän jättää pestinsä kevään aikana ja siirtyy yrittäjäksi. Hän kuvaili uutta yritystään toimijaksi, joka "laaja-alaisesti auttaa yrityksiä ja organisaatioita kestävän ja paremman maailman ja tulevaisuuden rakentamisessa”.

Lue myös: Jyrki Poutanen sai upean kansainvälisen tunnustuksen: TBWA\Helsingin luova konkari pääsi mukaan Adweekin maailman 100 luovimman henkilön listaukseen

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa