Jarno Varis on Wörksin uusi toimitusjohtaja. Kuva: Wörks
Toimistot

Jarno Varis Wörksin toimitusjohtajaksi

6.5.2024 9:11
Mikko Perttunen
Varis on ollut jo vuodesta 2022 toimiston osakas.

Jarno Varis on nimitetty bränditoimisto Wörksin toimitusjohtajaksi. Varis työskenteli vuoteen 2022 asti N2 Creativen toimitusjohtajana, ja hän on ollut myös Wörksin osakas samasta vuodesta lähtien.

Variksella on yli 20 vuoden kokemus markkinointialalta. Hän on toiminut esimerkiksi Mirumin strategiajohtajana, luovana johtajana ja innovaatioliiketoiminnan vetäjänä.

– Asiakkaidemme markkinoinnin vaikuttavuuden kasvattaminen yhä kasvavalla paletilla luovuuden keinoja, yhdessä tehden, välillä kompastuen, mutta aina lopulta onnistuen, on edelleen se perusta, jolle yhteistyömme rakennetaan, Varis toteaa tiedoteessa.

– Wörksin arvot, jonka keskiössä on ihmiset – me, asiakkaamme ja kumppanimme – on tulevaisuudessakin kaiken lähtökohta. Wörksin yhteisö on osoittanut, että inhimillinen arvomaailma on enemmän kuin vain sanoja. Samanaikaisesti meidän on kyettävä vastaamaan alan kiihtyvään muutokseen entistä paremmin sekä positioitumaan markkinalla entistä selkeämmin ja rohkeammin, hän jatkaa.

Osana Wörksin kasvustrategiaa Jussi Piri, joka on luotsannut Wörksiä vuodesta 2018 suuntaa katseensa uuden innovatiivisen yritysten ekosysteemin kehittämiseen, tavoitteena vahvistaa asiakkaiden kilpailukykyä ja heidän käytössään olevaa osaamisen laajuutta.

Muokattu klo 9.57: Tarkennettu, että Varis lopetti N2 Creativella jo vuonna 2022.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)