Brändit

Jaajo Linnonmaan perustama yritys voitti arvostetun palkinnon kansainvälisessä muotoilukilpailussa

Kilpailussa oli mukana lähes 10 000 osallistujaa.
Kuva:
MySoda Oy
Jaajo Linnonmaan perustama yritys voitti arvostetun palkinnon kansainvälisessä muotoilukilpailussa

Muun muassa radiojuontajana tunnetun Jaajo Linnonmaan hiilihapotuslaitteita valmistava MySoda Oy palkittiin tänä vuonna iF DESIGN AWARD -muotoilukilpailussa, joka on yksi maailman arvostetuimmista designkilpailuista. Suomalaisbrändi voitti palkinnon Keittiö-kategoriassa.

Palkinto irtosi Mysoda Woody -tuotteella, joka on valmistettu puupohjaisesta biokomposiitista. Tuote lanseerattiin markkinoille viime vuoden loppupuolella kolme vuotta kestäneen kehitysprojektin jälkeen. Laitteen on suunnitellut Pentagon Design, ja laitteen runko on valmistettu UPM Formi EcoAce -biokomposiitista, joka tuotetaan metsäyhtiö UPM:n puu- ja selluteollisuuden sivuvirroista ja tähteistä. Laitteen valmistamiseksi ei siis tarvitse kaataa yhtään ylimääräistä puuta.

– Mysoda Woody on onnistunut monella tasolla. Se on oikea hyvien muotoiluperiaatteiden täydellinen ilmentymä. Laite on visuaalisesti miellyttävä ja käytännöllinen, ympäristöystävällinen ja jopa uraauurtava puupohjaisella materiaalivalinnallaan. Tuote on kauniisti suunniteltu jokaista yksityiskohtaa myöten. Vau! Perustelee kilpailun tuomaristo lausunnossaan.

Kaikki kategoriat mukaan laskien kilpailussa oli mukana lähes 10 000 tuotetta. Palkintoja jaettiin yhteensä 75 kappaletta.

Vauhdilla kasvava suomalaisbrändi myy tuotteitaan useassa Euroopan maassa. Vuonna 2019 yhtiön liikevaihto oli 5,6 miljoonaa euroa.

Lähde: MySoda Oy

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa