Unsplash/Tatiana Balletti
Toimistot

Ivalo Creative vahvisti taas hallitustaan – mukaan hyppäävä Otto Utti uskoo yrityksen nousevan Suomen suurimpien toimistojen joukkoon

30.11.2021 10:25
Toni Rajamäki
Utti tunnetaan konsulttiyritys Gemicin perustajaosakkaana ja toimitusjohtajana.

Markkinointitoimisto Ivalo Creative Agency on vahvistanut hallitustaan Otto Utilla, joka tunnetaan innovaatio- ja kasvustrategioihin keskittyvän konsulttiyritys Gemicin perustajaosakkaana ja toimitusjohtajana.

Ivalon hallitus on vahvistunut syksyn aikana kovilla nimillä, sillä lokakuussa kokoonpanoon hyppäsivät Saana Rossi ja Reetta Rajala.

Ivalon toimitusjohtaja Leena Komulainen sanoo, että Utti tuo arvokasta kokemusta hallitukseen etenkin kansainväliseltä kentältä.

– Otto Utti tuo hallitukseen mukanaan toimialaosaamista kansainvälisestä ja uniikista näkökulmasta. Hän on juuri se puuttuva palanen, jota hallitustamme täydentämään etsimme. Utin edustama yritys on upea kasvutarina jo tähän mennessä, ja hänen poikkeuksellisen kova kunnianhimon tasonsa auttaa myös meitä näkemään korkeammalle, Komulainen sanoo tiedotteessa.

Utti puolestaan näkee Ivalossa suuren potentiaalin ja kyvyn nousta Suomen suurimpien toimistojen joukkoon.

– Ivalossa yhdistyvät poikkeuksellinen luovuus, syvä strateginen osaaminen sekä halu palvella asiakasta yli odotusten tavalla, jonka uskon auttavan yrityksen nousussa yhdeksi Suomen suurimmista markkinointitoimistoista, Utti painottaa.

Vuoden toimisto -tutkimuksissa menestyneen Ivalon liikevaihtoennuste on tälle vuodelle 3,6 miljoonaa euroa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)