Brändit

Isossa-Britanniassa ja Ruotsissa second hand -markkinaa valloittanut brändi saapuu Suomeen

20-vuotias yritys laajentaa pitkästä aikaa uuteen markkinaan.
Kuva:
Beyond Retro
Isossa-Britanniassa ja Ruotsissa second hand -markkinaa valloittanut brändi saapuu Suomeen

Suomeen saapuu lokakuussa uusi mielenkiintoinen brändi, sillä second hand -markkinassa toimiva Beyond Retro avaa myymälän Helsinkiin. Kauppa avaa lähes 300-neliöisen myymälän Helsingin keskustaan Kauppakeskus Forumiin lokakuun lopussa.

Beyond Retro on tähän mennessä valloittanut second hand -markkinaa Ruotsissa ja Isossa-Britanniassa, joissa yrityksellä on 15 myymälää. Lisäksi Beyond Retrolla verkkokauppa.

Ensimmäinen myymälä avattiin Lontoossa jo vuonna 2002. Nyt brändi laajenee pitkästä aikaa uuteen maahan.

– Suomi on ollut osa suunnitelmiamme jo pidempään. Olemme olleet vaikuttuneita Suomen edistyksellisyydestä kestävän kehityksen saralla, kertoo Beyond Retron vähittäismyynnistä vastaava johtaja Kate Peters tiedotteessa.

Second hand -markkina on kasvanut viime vuosina kovaa vauhtia, ja Beyond Retro onkin tehnyt laajan kasvusuunnitelman, jossa Suomeen tuleminen on yksi osa.

Yhtiö kertoo sen ydinarvoihin lukeutuvan yhteisöllisyys, ja sille on tärkeää juhlistaa jokaisen alueen ainutlaatuisuutta. Beyond Retro on ollut perustamisestaan lähtien keskeinen brändi erilaisille alakulttuureille ja läsnä paikallisissa luovien ihmisten yhteisöissä, yhtiö avaa.

– Toivomme olevamme hyvä lisä jo olemassa olevaan second-hand- ja vintage-kenttään. Haluamme todella vaikuttaa paikalliseen vastuullisuustekemiseen jokaisella markkina-alueella, jolla toimimme. Odotamme Helsinkiin laajentumista ja uudesta yleisöstä inspiroitumista innolla, Peters jatkaa.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa