Unsplash/Scott Graham
Toimistot

IPG Mediabrandsin kaksi isoa toimistoketjua saapui Suomeen

25.1.2021 10:05
Toni Rajamäki
Kansainvälinen markkinointialan konserni IPG Mediabrands toi maineikkaat brändinsä Suomeen.

IPG Mediabrandsiin kuuluva Mediabrands Nordic tiedottaa, että tunnetut mediatoimistoketjut UM ja Initiative on lanseerattu Pohjoismaihin. Molemmat toimistot rantautuivat Suomeen.

Mediabrandsiin kuulunut IUM-toimisto on jatkossa nimeltään Initiative. Toimiston operatiiviseksi johtajaksi on nimitetty Katri Laitinen. Ad Age -sivusto on kutsunut Initiativea maailman edistyksellisimmäksi mediatoimistoketjuksi.

Mediabrands lanseerasi myös Virta UM -toimiston. Vuonna 2008 perustettu Virta saa uudistuksen myötä käyttöönsä UM-ketjun asiantuntemuksen ja suunnittelutyökalut. Toimiston operatiivisena johtajana jatkaa Minna Toivola.

Mediabrands Nordicin pohjoismaiseksi operatiiviseksi johtajaksi on nimitetty Mika Häyrinen, joka jatkaa myös IPG Mediabrands Finlandin toimitusjohtajana.

– Mikan tehtävänä on Nordic COO:n (operatiivinen johtaja) roolissaan varmistaa uuden organisaation menestys ja monistaa Suomen yrityskulttuuria kaikkien pohjoismaiden käyttöön, toteaa Mediabrands Nordicin toimitusjohtaja Michael Thim tiedotteessa.

IPG Mediabrands Finlandiin kuuluvat myös asiakasymmärrystoimisto Kuulas, mainosteknologiaan ja dataan erikoistunut asiantuntijatoimisto R3AL Helsinki, luova yksikkö Marvelous sekä tulospohjaiseen markkinointiin erikoistunut Reprise.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)