Kuvakaappaus MrBeastin videolta
Media

Inarin Tissikivisaarelle huippunäkyvyyttä MrBeastin kanavalla – video kerännyt jo reilusti yli 100 miljoonaa katsojaa

6.2.2024 11:33
Mikko Perttunen
Tuotannon valmisteluita tehtiin neljän kuukauden ajan.

Lapin maisemat keräävät parhaillaan merkittävää kansainvälistä näkyvyyttä, kun Youtube-tähti MrBeast julkaisi edellisviikolla 237 miljoonan tilaajan yleisölleen videon erilaisista saarikohteista ympäri maailman. Inarijärvellä sijaitseva Tissikivisaari on yksi videolla esiteltävistä kohteista.

– Erilaisten aktiviteettien ohessa useat suomalaiset brändit, kuten Joutsen, Vaiko ja North Outdoor saavat erittäin hyvin näkyvyyttä videolla ja maailmantähtien omissa somejulkaisuissa on jo nähty heidän käyttävän vaatteita vielä Suomesta lähdön jälkeenkin, Joni Kautto Xwanderilta kertoo.

Yritys järjestää arktisia matkoja, tapahtumia ja tuotantoja. Isosti esille pääsivät myös siirrettävät ja kelluvat Aurorahutin majoitus”iglut”.

Xwander vastasi myös MrBeastin tuotannon järjestelyistä Inarissa. Puolentoista kuvauspäivän valmisteluita tehtiin neljän kuukauden ajan.

– Tuotannolle oli erityisen tärkeää, että logistiikka ja turvallisuustoimet hoidettiin saumattomasti. Käytössähän oli kulkuvälineitä yksityiskoneesta ilmatyynyaluksiin ja kotimaisista sähkömoottorikelkoista sähköpotkulautoihin, joten pätevät kuskit ja jääturvallisuuden huomioiminen oli aivan olennaista, Kautto kertoo.

Vain osa kuvatusta materiaalista nähdään nyt julkaistulla videolla.

– Jäämme mielenkiinnolla odottamaan vielä, millaista materiaalia vielä mahdollisesti julkaistaan, Kautto sanoo.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)