Unplash/Edoardo Busti
Brändit

Huuhkajien tähti Lukas Hradecky saa oman nimikkojuoman – “Etiketin naamakuvasta saa sitten olla montaa mieltä”

22.8.2022 11:30
Toni Rajamäki
Suomalainen Rebeet-brändi tuo markkinoille jalkapallotähden nimellä varustetun juoman.

Ensi syksynä kauppojen hyllyiltä voi bongata terveysjuoman, jonka etiketissä komeilee Suomen jalkapallomaajoukkueen eli Huuhkajien tähtimaalivahti Lukas Hradecky.

Hradecky on tehnyt punajuurijuomiin keskittyneen Rebeet-brändin kanssa sopimuksen omasta nimikkojuomastaan. Kauppoihin tulee Rebeet-juoma, jonka etiketissä on Hradeckyn nimi ja kasvot.

Hradecky on vieläpä itse valinnut juoman maut: punajuuren lisäksi makua on haettu punaherukasta ja chilistä.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

– Syksyllä ulos tuleva nimikkojuomani on limited edition. Rebeet tuoteperhe on minun makuni jälkeen neljän maun kokoinen ja täytyy kyllä kehaista omaa valintaani, joka on punaherukka-punajuuri-chili. Rebeet on innovatiivinen avainlipputuote ja olen mukana erittäin mielelläni. Etiketin naamakuvasta saa sitten olla montaa mieltä! Hradecky sanoo Rebeetin taustayhtiön Kolme Sadasosaa Oy:n toimitusjohtajan Antti Niemen tiedotteessa, jonka hän julkaisi LinkedInissä.

Hradecky on aiemmin tehnyt vaikuttajayhteistyötä Rebeetin kanssa. Brändin vaikuttajina on nähty myös muita huippu-urheilijoita, kuten Huuhkajien maalitykki Teemu Pukki ja tuore yleisurheilun Euroopan mestari Topi Raitanen.

Rebeetin vahva yhteys urheiluun ja jalkapalloon selittyy taustayhtiön omistajajoukolla, johon kuuluu muun muassa toimitusjohtaja Niemi. Hänet muistetaan Huuhkajien pitkäaikaisena ykkösmaalivahtina ja yhtenä kaikkien aikojen menestyneimpänä suomalaisjalkapalloilijana.