Toimistot

HS:n entinen vastaava päätoimittaja Kaius Niemi aloittaa Milttonilla

5.6.2023 11:55
Mikko Perttunen
Päätoimittajan pestin rattijuopumuksen vuoksi jättänyt Niemi aloittaa uudessa tehtävässään kesäkuussa.

Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien ja Taloussanomien entinen päätoimittaja Kaius Niemi aloittaa kesäkuussa Miltton-ryhmän kasvu- ja teknologiajohtajana sekä osakkaana.

Niemen tehtävänä on viedä Milttonin kasvua eteenpäin yhdessä asiakkaiden kanssa. Hän laajentaa Milttonin verkostoa ja neuvonantajajoukkoa kansainvälisesti, erityisesti Brysselissä ja Euroopassa.

– Milttonissa minua kiehtoo sen poikkeuksellisuus verrattuna perinteisiin konsulttitaloihin. Yhtiö luo alalle uudenlaista yhteiskunnallisesti orientoitunutta kulttuuria. Sen eetoksena on tuoda yhteen asiantuntijoita mahdollisimman erilaisilla taustoilla. Tällainen ennakkoluulottomuuteen ja luovuuteen perustuva laaja-alaisuus on ollut ilmiselvä kilpailuetu Suomessa – ja myös yhä enemmän kansainvälisesti, arvioi Niemi tiedotteessa.

Niemen kymmenvuotinen ura Helsingin Sanomien vastaavana päätoimittajana päättyi marraskuussa 2022 rattijuopumusepäilyn takia. Niemi ajoi tuolloin Sanomatalon parkkihallissa alkoholin vaikutuksen alaisena, ja Helsingin käräjäoikeus tuomitsi hänet törkeästä rattijuopumuksesta päiväsakkoihin.

Miltton on suomalaislähtöisestä viestintätoimistosta kehittynyt konsulttitalo, joka työllistää yli 400 eri taustoista tulevaa asiantuntijaa kuudessa eri maassa: Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Latviassa, Belgiassa ja Yhdysvalloissa. Niemi aloittaa tehtävässään kesäkuussa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)