Radisson RED Helsinki
Brändit

Helsinkiin kaksi uutta hotellibrändiä

30.10.2023 12:25
Mikko Perttunen
Radisson RED aukeaa kuun vaihteessa ja NH Collection Helsinki Grand Hansa ensi vuoden alkupuolella.

Radisson avaa huomenna Helsingin keskustaan Suomen ensimmäisen Radisson RED -hotellin. Radisson RED on Radisson Hotel Groupin uusimpia hotellibrändejä, jonka hotelleja on muutaman viime vuoden aikana avattu 17 eri puolille maailmaa, viimeisimmät Liverpooliin ja Madridiin.

Ensimmäinen Radisson RED avattiin vuonna 2016 Brysseliin. Lähimmät Radisson RED -hotellit löytyvät Norjasta ja Tanskasta. Suomen Radisson RED Helsingin toiminnasta vastaa S-ryhmän hotelliyhtiö Sokotel Oy.

Radisson RED -hotelleissa kaupunkikulttuuri on tärkeässä roolissa. Hotelliin tuodaan elämyksiä yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa. Ensimmäisenä hotelli toimii marras-joulukuun vaihteessa yhtenä We Jazz Festivalin tapahtumapaikoista.

Minor Hotels puolestaan lanseeraa ensimmäisen kiinteistönsä Suomessa – viiden tähden NH Collection Helsinki Grand Hansan, joka on osa yhtiön laajentumissuunnitelmaa alueella. Minor Hotels on kansainvälinen hotellien omistaja, operaattori ja sijoittaja, jolla on yli 530 hotellia 56 maassa Aasian ja Tyynenmeren alueella, Lähi-idässä, Afrikassa, Intian valtamerellä, Euroopassa, Etelä-Amerikassa ja Pohjois-Amerikassa.

Yhtiön Pohjoismaiden järjestyksessään toisen kohteen suunniteltu avaamisajankohta on vuoden 2024 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Uusi hotelli yhdistää kaksi keskustan ikonista rakennusta, Kaleva-talon, joka on tunnettu hotelli Seurahuoneena, ja Uuden ylioppilastalon sekä hiljattain rakennetun laajennusosan.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)