Viime vuonna Hasan & Partners juhli Grand Onessa vuoden yrityksenä. Kuva: Mikko Perttunen
Toimistot

Hasan & Partnersin Riku Vassinen: "Kommunikoimme yrityksessä avoimesti"

18.4.2024 14:59
Mikko Perttunen
Taloushaasteista huolimatta vuosi 2024 näyttää toimitusjohtajan mukaan positiiviselta.

Kauppalehti uutisoi eilen Mainostoimisto Hasan & Partnersin talousvaikeuksista. Lehden mukaan yritykseltä karhutaan yli 100 000 euron saatavia ja työntekijöiden palkkojen maksua on jouduttu siirtämään kahdella viikolla.

Hasan & Partnersin toimitusjohtaja Riku Vassinen kertoo Markkinointiuutisille sähköpostitse, että kyseessä on väliaikainen haaste:

– Siirsimme palkanmaksupäivää kuukauden loppuun. Yleinen markkinatilanne heijastuu myös maksutilanteeseen meille päin. Myös lakot ovat vaikuttaneet projektien ja laskutuksen viivästymiseen, Vassinen kertoo.

Vassinen muistuttaa, että taloudellisen myllerrys vaikuttaa voimakkaasti myös mainosalaan. Hän kertoo, että Kauppalehden jutussa viitattiin vuoden 2022 lukuihin, ja yritys on Vassisen mukaan tehnyt vuonna 2023 merkittävän tulosparannuksen.

– Vuonna 2024 olemme voittaneet hyvin myös uusia asiakkuuksia. Uutisoinnista ja yleisestä taloustilanteesta huolimatta vuosi 2024 näyttää meille positiiviselta, ja tulemme parantamaan vuodesta 2023, Vassinen kertoo.

– Kommunikoimme yrityksessä avoimesti, ja täällä on yhä hyvä tekemisen meininki, Vassinen lisää.

Lue myös: Kauppalehti: Mainostoimisto Hasan & Partners ei pysty maksamaan työntekijöidensä palkkoja ajallaan

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)