Kuvaaja:
Mikko Perttunen
Toimistot

Grand Onessa vuoden yrityksenä palkitun Hasan & partnersin toimitusjohtaja: “Tämä on vasta alkua”

5.4.2023 8:04
Satu Hurme
Hasan & partners pokkasi Grand Onessa vuoden yritys -tittelin lisäksi kolme kategoriavoittoa ja kaksi kunniamainintaa.

Hasan & partnersin toimitusjohtaja Riku Vassinen uskoo, että toimiston menestyksen takana on laaja-alainen osaaminen ja omien vahvuuksien käyttäminen.

– Olemme tehneet pitkäjänteistä työtä ja laaja osaaminen näkyy monipuolisesti tekemässämme työssä, käytämme vahvasti dataa ja suhtaudumme innolla uusiin teknologioihin, kuten tekoälyyn. Menestyksen takana on kuitenkin aina hyvä idea, joka on relevantti asiakkaalle. Töissämme on aika usein myös pilkettä silmäkulmassa, Vassinen sanoo.

Reilu vuosi sitten Hasanin toimitusjohtajaksi siirtyneen Vassisen mielestä toimistojen taso mitataan aina viimeisimmissä töissä.

Grand Onen tuomaristo perusteli Hasanin palkitsemista seuraavasti:

“Työt edustavat innovatiivista ajattelua, luovuutta, datan käyttöä ja kaiken lisäksi luovat arvoa eri sidosryhmille, unohtamatta viihdyttävää sisältöä ja oivaltavia ratkaisuja. Työt on tehty kunkin asiakkaan brändin ehdoilla, laatu on tasaisen erinomaista ja myös töiden tulokset ovat vaikuttavia.”

Vuoden yritys -tittelin lisäksi yksittäiset Hasanin työt saivat Grand Onessa kiitosta. Kategoriavoitot lohkesivat parhaasta datan käytöstä, parhaasta digitaalisesta sisältömarkkinoinnista ja parhaasta verkkomainoksesta. Kunniamaininnat tulivat lisäksi parhaimman somepresenssin ja tuloksellisimman kampanjan kategorioissa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Hasanin palkitut työt oli tehty K-ruoalle ja Pirkka-lehdelle. Hasanilla onkin pitkä yhteistyötaival takana Keskon kanssa.

– Yhteistyö on ollut pitkää ja onnistunutta keskinäisen luottamuksen ja kunnioituksen vuoksi. Jaamme Keskon kanssa avoimen mielen sekä innon ja halun tehdä uutta, Vassinen kommentoi.

Kilpailut ovat oleellinen osa alaa ja Vassisen mukaan menestyminen niissä kertoo, että asioita tehdään oikein. Hän kuitenkin muistuttaa, että menestyksen ei pidä jarruttaa kehitystä.

– Olemme tietenkin ylpeitä ja juhlalle on aihetta, mutta tämä on vasta alkua. Suomen paras ei ole päätepiste, vaan haluamme olla vielä parempia. Ammattitaito, kokemus, luovuus ja nälkä ovat aina vahvasti läsnä työssämme. Moottorisaha on vasta käynnistymässä, Vassinen summaa.

Lue myös: 

Porisuhdeneuvoja teki sen taas – putsasi myös Grand One -palkintopöydän

Palaa Grand One -tunnelmiin - katso MarkkinointiUutisten kuvat gaalasta