R-kioski
Mainonta

Ei heikkohermoisille asiakkaille! Sanomatalon R-kioski muuttui Halloweenin kunniaksi kauhutivoliksi

31.10.2023 11:16
Mikko Perttunen
”Halusimme tehdä kioskikäynnistä hiuksia nostattavan kokemuksen.”

Helsingissä Sanomatalossa sijaitsevassa R-kioskissa juhlistetaan Halloweenia karmean tivolin hengessä. Tänään kioskilla tapaa eläviä kauhugallerian hahmoja ja itsepalvelukassalla voi tehdä tuttavuutta luurangon kanssa. Paistopisteessä valmistuu perinteisiäkin leivonnaisiakin, mutta oman mausteensa tuovat tekoveri, irtileikatut raajat ja hämähäkinseitit.

– Halusimme tehdä tämän karmean hyvin. Halusimme tehdä kioskikäynnistä hiuksia nostattavan kokemuksen. Emme halua säikäyttää, mutta teemme tämän isosti ja iloisesti pilke silmäkulmassa, R-kioskin markkinointijohtaja Tarmo Kirjonen kertoo tiedotteessa.

Mukana on myös kuvauspiste, jossa voi ottaa itsestään kuvan hautakiven, pääkallojen, tekoveren ja hämähäkinseittien keskellä paikalla olevien hahmojen kanssa.

Tarmo Kirjonen (2. vas.) kertoo, että kioskille uskaltaa tulla, vaikkei ensi alkuun siltä vaikuttaisikaan.

Heikkohermoisten asiakkaiden kannattaa miettiä, tulevatko he ostoksille, vaikka tarkoitus ei olekaan säikäyttää ihmisiä kuoliaaksi.

– Kyllä kioskille uskaltaa tulla, Kirjonen vakuuttaa.

R-kioskilla on ollut aikaisemminkin vain yhtä kioskia koskevia tempauksia. Sanomatalon kioskin henkilökunta oli heti innoissaan teemapäivästä. Kirjonen kertoo, että Ärrällä odotetaan nyt kiinnostuneina asiakkaiden palautetta. Mahdollista nimittäin on, että vuoden päästä teema leviää useammillekin kioskeille.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)