Toimistot

Eero Martela digitaalisen myynnin konsulttitalon Columbia Roadin toiseksi liiketoimintavastuulliseksi

21.6.2023 11:05
Mikko Perttunen
Työpariajattelu on käytössä koko organisaatiossa.

Suomessa ja Ruotsissa toimiva digitaalisen myynnin konsulttitalo Columbia Road siirtyy kahden Managing Partnerin eli liiketoimintavastuullisen malliin. Jatkossa Eero Martela jakaa liiketoimintavastuun Sirkka-Liisa Rotisen kanssa.

Martela on yksi Columbia Roadin ensimmäisistä työntekijöistä ja vastannut viimeksi yrityksen kansainvälistymissuunnitelmista. Tätä ennen hän toimi muun muassa Suomen liiketoimintayksikön johtajana.

Martela keskittyy jatkossa erityisesti Columbia Roadin kaupallisiin toimintoihin ja kasvuun niin Suomessa kuin ulkomailla. Rotisen painopisteenä on jatkossa muun muassa talous- ja henkilöstöasiat sekä kasvun mahdollistava toimintojen skaalautuminen.

– Kun yrityksemme perustettiin seitsemisen vuotta sitten, yleisimmin autoimme asiakkaita pääsemään alkuun verkkomyynnissä. Nyt asiakkaiden digimyynti on jo kypsemmässä vaiheessa, joten voimme auttaa heitä hyödyntämään entistä monipuolisemmin uusia teknologioita digimyynnin lisäämiseksi. Samalla kun teen töitä asiakkaiden digimyynnin strategioiden parissa, Columbia Roadin kansainvälistyminen on edelleen isossa roolissa työssäni, sekä myös työntekijöidemme tukeminen entistä laajemmin, Martela kommentoi tiedotteessa.

Columbia Roadilla jaetun johtajuuden malli on ollut käytössä alusta saakka. Työpariajattelu on käytössä läpi organisaation, aina perustajakaksikosta operatiiviseen johtamiseen, markkinointiin, rekrytointiin ja HR:ään.

– Töiden tekeminen työpareina on alusta saakka ollut osa yrityksemme ydintä, ja kahden Managing Partnerin malli on sille luonteva jatko. Se mahdollistaa tunnistettujen henkilökohtaisten vahvuuksien hyödyntämisen ja keskittymisen itseään eniten kiinnostaviin asioihin ja tehtäviin. On myös tärkeää, että työpareissa kemiat kohtaavat ja persoonat täydentävät toisiaan, Martela sanoo.

– Toinen henkilö tuo tarvittua sparrausapua ja tukea arjessa, ja pystyy myös vähentämään pullonkauloja, mikäli toinen on hetkellisesti kiireinen tai estynyt osallistumaan asioiden eteenpäin viemiseen, hän jatkaa.

Columbia Road on digitaaliseen myyntiin erikoistunut konsulttiyhtiö, jonka viime vuoden kokonaisliikevaihto oli 17,6 miljoonaan euroa. Yrityksellä on noin 150 työntekijää Suomessa ja Ruotsissa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)