Toimistot

Directors Guildille kansainvälisen läpimurron kynnyksellä oleva suomalaisohjaaja

25.4.2023 9:54
Mikko Perttunen
Sopimus koskee vain Suomen markkinoita.

Menestynyt suomalainen mainosalan tuotantoyhtiö Directors Guild on pestannut leipiinsä Suomen markkinoille ohjaaja Miika Vason. Ensimmäinen yhteinen projekti on – ei enempää eikä vähempää kuin – Finnairin 100-vuotismainosvideo.

Finnairin 100-vuotisjuhlan mainoselokuva kuvattiin viime vuoden lopulla neljässä eri kohteessa ympäri maailmaa. Se julkaistaan 20 maassa sekä Finnairin lentokoneiden viihdejärjestelmissä.

"Olen innoissani suhteemme virallistamisesta."

– Olen oppinut tuntemaan Directors Guildin vuosien varrella yhteisten projektien kautta, ja olen innoissani suhteemme virallistamisesta, Vaso toteaa tiedotteessa.

Vaso kertoo tunteneensa, että Directors Guild oli hänelle käytännössä ainoa vaihtoehto, jos ajatellaan Suomen markkinoita. Vaso on hiljattain allekirjoittanut yksinoikeussopimuksen myös Mythsmythin kanssa Ison-Britannian ja Aasian markkinoista.

– Hän on juuri nyt suuren kansainvälisen läpimurron kynnyksellä. Vaso on juuri nyt haluttu ohjaaja, ja tulee tulevaisuudessa olemaan sitä vielä enemmän, Directors Guildin toimitusjohtaja Juha-Matti Nieminen toteaa tiedotteessa.