Columbia Road
Toimistot

Digitaaliseen myyntiin ja markkinointiin erikoistunut Columbia Road laajenee Tampereelle

9.3.2022 15:55
Minna Lehto
Futurice-konserniin kuuluva Columbia Road näkee Tampereella kasvumahdollisuuksia etenkin B2B-sektorilla.

Digitaaliseen myyntiin erikoistunut teknologiakonsultointiyhtiö Columbia Road laajentaa toimintaansa Tampereelle. Yrityksen Tampereen-tiimin oletetaan kasvavan 15 uudella osaajalla kuluvan vuoden aikana.

Lue myösKonsulttitalo Columbia Road hyötyi koronapandemian seurauksista – yli 10 miljoonan euron liikevaihdon tehneen yrityksen tavoitteena on kasvaa isoin askelin

Columbia Road näkee Pirkanmaalla kasvumahdollisuuksia erityisesti B2B-sektorilla, jossa on potentiaalia digitaalisten myyntikanavien rakentamisessa ja myynnin kasvattamisessa.

– Näemme suurta kasvupotentiaalia Tampereen seudulla, joka on selkeästi yksi Suomen kasvavista alueista niin talouden kuin asukasmääränkin suhteen. Tampereella on paljon lahjakkaita osaajia, joille voimme tarjota ammatillisesti mielenkiintoisen työympäristön ja mahdollisuuden oppia uusia taitoja digitaalisten palveluiden rakentamisen ja digitaalisen kaupankäynnin saralla, Columbia Roadin toimitusjohtaja Sirkka-Liisa Rotinen kertoo tiedotteessa.

Lue myösFuturice korvasi perinteisen CMO-mallin jaetulla johtajuudella – ja tulokset ovat vaikuttavia

Futurice-konserniin kuuluva Columbia Road on kasvanut keskimäärin 70 prosenttia vuodessa. Yritys työllistää tällä hetkellä yli 140 konsulttia Helsingissä ja Tukholmassa. Viime vuonna Columbia Road palkkasi yli 50 henkilöä. Organisaatio tunnetaan matalahierarkkisesta ja hyvinvointiin panostavasta työyhteisöstä.

Columbia Road tarjoaa asiakkailleen myynnin ja markkinoinnin optimointia ja automatisointia.

Lue myösTeknologia- ja innovaatioyritys Futurice vastaa alan osaajapulaan panostamalla isosti työnantajamielikuvan rakentamiseen

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)