Dentsu
Toimistot

Dentsun Juha Halmesvaara WARC Awardsien tuomaristoon

11.1.2024 15:01
Mikko Perttunen
Halmesvaara on mukana päättämässä viiden kategorian Euroopan voittajista.

Euroopan WARC Awardsien tuomarit on julkistettu ja joukossa on myös suomalaisedustusta. Dentsun Juha Halmesvaara tuomaroi kilpailun Channel Integration-, Channel Pioneer-, Partnerships & Sponsorships-, Path to Purchase-, Use of Data -kategorioissa.

Dentsulla Head of Strategy & Insight -tittelillä työskentelevä Halmesvaara on vuosia erikoistunut markkinointistrategiaan ja vaikuttavuuteen.

– On hienoa päästä arvioimaan ja tutustumaan Euroopan tehokkaimpiin markkinointiviestinnän kokonaisuuksiin. Uskon, että tuomaroinnissa painotetaan vahvasti mitattuihin pitkäaikaisiin tuloksiin yksittäisen strategisen idean lisäksi. Välillä meiltä markkinoijilta ja mainoskisojen tuomaristoilta unohtuu, että todelliset tulokset tehdään kolmen vuoden aikajänteellä eikä yksittäisellä kampanjalla, Halmesvaara kommentoi.

Alueellisten kilpailujen tuomareiden joukosta koostetaan vielä tuomaristo, joka päättää Cannesissa kesäkuussa jaettavien globaalien Grand Prix -palkintojen kohtalosta. Euroopan WARC Awards -palkinnot jaetaan toukokuun lopulla.

Muokattu 15.1. klo 14.55: Kuva vaihdettu ja lisätty Halmesvaaran kommentti

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)