Toimistot

Bob the Robotin Miska Rajasuosta toimistoverkosto The North Alliancen Suomen maajohtaja

16.2.2023 10:00
Mikko Perttunen
Kollektiivi haluaa tulevaisuudessa vahvistaa markkina-asemaansa myös uusilla yritysostoilla.

The North Alliance (NoA) nimittää Bob the Robotin toimitusjohtaja Miska Rajasuon (kuvassa oikealla) NoA Finlandin ensimmäiseksi maajohtajaksi.

Pohjoismaisten luovien toimistojen ja teknologiatoimistojen verkosto tuli Suomen markkinoille vuosi sitten maaliskuussa, kun se osti Bob the Robotin, digitaalisten tuotteiden design- ja kehityskumppani DK&A:n sekä digitoimisto Bluebirdin.

NoA Finlandin tavoitteena on tuoda saman katon alle joukko suomalaisia oman alansa huipputoimistoja, jotka voivat yhteistyön kautta palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Perinteisten isojen ketjujen sijaan kyseessä on NoA:n tiedotteen mukaan kollektiivi, johon kuuluvat toimistot tuovat pöytään jokainen oman osaamisensa.

"Maailma ympärillämme monimutkaistuu jatkuvasti."
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

– Miska on valovoimainen persoona, ja hän kykenee luomaan voittavan kulttuurin, jossa ihmiset ovat keskiössä, NoA:n toimitusjohtaja Mikael Jørgensen (kuvassa vasemmalla) toteaa tiedotteessa.

Yli 20 vuotta alalla vaikuttanut Rajasuo jatkaa uuden vastuualueensa lisäksi edelleen myös mainostoimisto Bob the Robotin toimitusjohtajana.

– Maailma ympärillämme monimutkaistuu jatkuvasti, ja siksi NoAn kyky toimia yli organisaation siilojen ja yksinkertaistaa vaikeutuvaa maailmaa on ensiarvoisen tärkeää. Olemme Suomen mittakaavalla siitä ainutlaatuinen toimija, että yhdistämme toimistoja yli toimialarajojen, Rajasuo kertoo tiedotteessa.

Tulevaisuudessa NoA Finlandin tavoitteena on vahvistaa markkina-asemaansa sekä orgaanisesti että uusilla yritysostoilla. Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu myös toimistojen muutto saman katon alle, kuten Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa on jo tehty.