Jukka Aalho / Unsplash
Mainonta

Bauer Media ja Podimo yhteistyöhön

23.8.2023 13:53
Mikko Perttunen
Bauer Media alkaa myydä mainontaa Podimon ilmaissisältöihin eri alustoilla.

Bauer Media ja podcast- ja äänikirjapalvelu Podimo ovat solmineet yhteistyön, jonka myötä Bauer Media alkaa myydä mainontaa osaan niistä Podimon podcasteista, jotka julkaistaan palvelun ulkopuolella.

Podcast-markkina on viime vuosina kehittynyt vauhdilla, ja kuuntelumäärien kasvu näkyy Bauerin mukaan sekä tilaaja-asiakkaiden määrissä että mainostaja-asiakkaiden kiinnostuksessa. Bauer Media on rakentanut aktiivisesti digiaudioverkostoaan eri kumppaneiden kanssa, ja yhteistyö Suomessa toimintansa noin vuosi sitten aloittaneen Podimon kanssa on osa tätä kehitystä.

– Haluamme toimia aktiivisena yhteistyökumppanina monien audio- ja digiaudiotoimijoiden kanssa. Yhteistyö kuuntelun ja markkinan kehittämisessä vahvistaa audion asemaa nyt ja tulevaisuudessa, sanoo Bauer Median toimitusjohtaja Sami Tenkanen tiedotteessa.

Kuukausimaksuun perustuva audiopalvelu on Podimon ydinliiketoimintaa, mutta osa yrityksen julkaisemista podcasteista on saatavilla myös ilmaiseksi eri alustoilla. Nyt solmitun yhteistyön myötä jotkut näistä maksumuurivapaista podcasteista voivat siis jatkossa sisältää Bauer Median myymiä audiomainoksia.

Podimossa itsessään ei ole lainkaan mainoksia, vaan sisällöt saa käyttöönsä kuukausimaksulla.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)