Toimistot

Anttoni Heikura yleni Nitron henkilöstöpäälliköksi

Työn ohella urheiluvalmentajana toimiva Heikura muistuttaa, ettei urheilussa tai työelämässä huipputuloksiin päästä sattumalta.
Kuva:
Anttoni Heikura yleni Nitron henkilöstöpäälliköksi

Hybriditoimisto Nitrossa erilaisissa rooleissa jo lähes kuusi vuotta viihtynyt Anttoni Heikura on nimitetty yhtiön henkilöstöpäälliköksi. Heikura huolehtii tehtävässä nitrolaisten työoloista ja kehittymismahdollisuuksista.

Heikura on sitä mieltä, että hyvä työilmapiiri on avainasemassa korkealaatuisen työn tekemisessä.

"Hyvä ilmapiiri ei ole kerralla valmis."

– Olen innoissani, että pääsen virallisesti keskittämään osaamistani henkilöstömme kehittämiseen. Olen työelämän ohella valmentanut urheilua noin 15 vuotta, ja pääsen tässä roolissa hyödyntämään kaikkea oppimaani. Urheilussa ja työelämässä huipputuloksiin ei päästä sattumalta, se vaatii oikeat olosuhteet, johdonmukaista tekemistä arjessa sekä selkeän suunnan, Heikura muistuttaa.

Heikura lisää, että hyvin tehty työ lisää merkitystä, joka on yksi sisäisen motivaation tärkeimpiä tekijöitä.

Nitrolla pyritään Heikuran mukaan olemaan mahdollisimman lähellä asiakasta, mikä tarkoittaa päivittäistä työtä kommunikaation kehittämisessä ja oikeiden signaalien tunnistamisen kanssa.

– Hyvä ilmapiiri ei ole kerralla valmis, vaan sen eteen saa tehdä “jalkatyötä” kohtaamisten kanssa. Vahvan dynamiikan ja arjen armollisuuden avulla pääsee koviin tuloksiin, hän toteaa.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa