Toimistot

Ajatusjohtajuustoimisto Bonfire Agency laajentaa toimintaansa bisneskirjallisuuden kustantajaksi – Noora Fagerströmin elämäkerta julkaistaan ensi syksynä

“Näemme paljon hyödyntämätöntä potentiaalia bisneskirjapuolella ja haluamme auttaa lukijoita löytämään paremmin saatavilla olevien kirjojen pariin”, sanoo Bonfiren perustajaosakas ja johtaja Laura Pääkkönen.
Kuva:
Bonfire Agency
Ajatusjohtajuustoimisto Bonfire Agency laajentaa toimintaansa bisneskirjallisuuden kustantajaksi – Noora Fagerströmin elämäkerta julkaistaan ensi syksynä

Suomen ensimmäinen ajatusjohtajuustoimisto Bonfire Agency laajentaa toimintaansa ja alkaa kustantaa bisneskirjallisuutta, yritys tiedottaa. Bonfire on lanseerannut Bonfire Books -nimisen kirjakustantamon, joka sanoo mylläävänsä kustannusalaa. 

Bonfiren perustajaosakas ja johtaja Laura Pääkkönen (kuvassa oikealla) kertoo, että bisneskirjallisuudessa piilee iso potentiaali.

– Näemme paljon hyödyntämätöntä potentiaalia bisneskirjapuolella ja haluamme auttaa lukijoita löytämään paremmin saatavilla olevien kirjojen pariin. Samalla tuemme kirjailijoitamme heidän oman ajatusjohtajuutensa rakentamisessa, Pääkkönen toteaa Bonfiren verkkosivuilla.

Bonfire Books julkaisee ammattikirjallisuutta mutta myös suurelle yleisölle kohdistettuja kirjoja. Ensimmäinen julkaisu tulee ulos ensi syksynä. Kyseessä on Jungle Juice Barin perustajan, markkinoinnin ja brändäämisen huippuosaajan Noora Fagerströmin (keskellä) bisneselämäkerta.

– Suomessa kaikilla on mahdollisuus menestyä riippumatta siitä miten varakkaaseen perheeseen on syntynyt. Se on omista tavoitteista, työnteosta ja asenteesta kiinni kuinka elämässä pärjää. Olen itse tehnyt todella paljon töitä sen eteen missä olen tällä hetkellä. Lapsuuden kovat kokemukset tai villit teinivuodet eivät ole este menestyä, Fagerström avaa kirjan sisältöä.

Bonfiren Booksin kasvun vauhdittamiseen yritys on ottanut toimintaansa mukaan 15 uutta vaikuttajaomistajaa, jotka ovat Christina Forsgård, Pia Hautamäki, Kai Kaasalainen, Elina Koivumäki, Kirsti Laasio, Timo Lappi, Panu Luukka, Tuomo Rantanen, Niina Ratsula, Mika Sutinen, Riikka Tanner, Camilla Tuominen, Pekka Walkama, Pauli Waroma ja Juho Toivola.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa