Toimistot

Wunderman Thompsonin Anu Niemonen valittiin The One Club for Creativityn kansainväliseen hallitukseen

Kansainvälisesti menestynyt luova johtaja on toiminut aiemmin muun muassa Cannes Lions -kilpailun tuomaristossa.
Kuva:
Wunderman Thompson
Wunderman Thompsonin Anu Niemonen valittiin The One Club for Creativityn kansainväliseen hallitukseen

Voittoa tavoittelematon markkinointialan järjestö The One Club for Creativity on julkistanut uuden kolmevuotisen kansainvälisen hallituksensa, johon valittiin mukaan yksi suomalaissuunnittelija, Anu Niemonen.

Niemonen työskentelee Wunderman Thompsonin Suomen-toimistossa ECD:nä. Hän on kansainvälisesti menestynyt markkinoinnin ammattilainen, joka on palkittu useasti kansainvälisissä kisoissa. Niemonen on myös tuomaroinut useissa arvostetuissa kisoissa, kuten Cannes Lionsissa ja Clio Awardsissa.

The One Club for Creativityn uuteen hallitukseen valittiin 22 luovaa johtajaa eri puolilta maailmaa. Euroopan-ryhmään valittiin Niemosen lisäksi seitsemän muuta alallaan menestynyttä henkilöä.

Hallituksen jäsenten tehtävinä on muun muassa kehittää organisaation toimintaa, osallistua organisaation kilpailujen, One Show’n ja ADC:n, kehittämiseen sekä kehittää alan oppilaitosten, toimijoiden ja organisaation yhteistyötä.

– Kunnioitan One Clubia ihan äärettömän paljon. Heillä on valtavan suuri tahto, kyky ja mahdollisuudet kehittää tätä mahtavaa alaa eteenpäin, kasvattaa alan ammattitaitoa, yhdistää  toimijoita globaalilla tasolla ja ratkoa alan epäkohtia. Uskon ja toivon vahvasti, että tästä on etua  myös alan kehittämiseen Suomessa. Teen parhaani tämän puolesta, Niemonen sanoo tiedotteessa.

Lue myös: Millaiset teemat korostuvat tänä vuonna kansainvälisissä markkinointialan kisoissa? Näin vastaa One Show -tuomari Anu Niemonen

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa