Brändit

Wolt lahjoittaa 1,5 miljoonaa euroa humanitaariseen apuun ja poistaa venäläistuotteet kaupoistaan

Wolt muistuttaa, että tällaisessa tilanteessa vaaditaan konkreettisia tekoja.
Kuva:
Wolt
Wolt lahjoittaa 1,5 miljoonaa euroa humanitaariseen apuun ja poistaa venäläistuotteet kaupoistaan

Ruoankuljetusyritys Wolt on päättänyt lahjoittaa Ukrainan kriisin takia 1,5 miljoonaa euroa humanitaariseen apuun. Wolt lahjoittaa miljoonaa euroa avustusjärjestöille, minkä lisäksi yhtiön työntekijät lahjoittavat apuun puoli miljoonaa euroa.

Wolt päätti myös muista toimenpiteistä, joilla yhtiö auttaa Ukrainaa. Woltin sovelluksessa voi tehdä lahjoituksia Punaisen Ristin kansainväliselle järjestölle, Unicefille ja muille järjestöille. Wolt lopettaa myös yhteistyön niiden kumppaniensa kanssa, jotka ovat liitoksissa Venäjän valtioon. Wolt Marketeista puolestaan poistetaan myynnistä venäläistuotteet.

– Ajatukset ja rukoukset eivät riitä ukrainalaisille juuri nyt. Niiden sijaan tarvitsemme tekoja, jotka auttavat konfliktissa eniten kärsineitä ihmisiä, Woltin tiedotteessa sanotaan.

Lue myös: Marketing Finlandin ukrainalainen sisarjärjestö pyytää apua suomalaisilta markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisilta

Wolt myös muistuttaa, että sodan syylliset löytyvät Venäjän hallinnosta, ei kansalaisista.

– Woltilla on paljon venäläisiä ja ukrainalaisia työntekijöitä, asiakkaita ja kumppaneita, ja he sekä heidän läheisensä ovat joutuneet tahtomattaan tähän sotaan. On tärkeää ymmärtää, että Venäjän hallitus ja heidän tekonsa eivät ole yhtä kuin venäjän kansalaiset ja heidän ajatuksensa. Niinpä kehotamme ihmisiä asettumaan rauhan, vapauden ja toisten kunnioittamisen puolelle.

Lähde: Wolt

Lue myös: Hartwall on irtisanonut markkinointisopimuksensa Hartwall Arenaa hoitavan Helsinki Halli Oy:n kanssa – yli 20 vuoden kumppanuus päättyi

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa