Brändit

Hartwall on irtisanonut markkinointisopimuksensa Hartwall Arenaa hoitavan Helsinki Halli Oy:n kanssa – yli 20 vuoden kumppanuus päättyi

Hartwall kertoi viime viikolla selvittävänsä mahdollisuutta irtaantua sopimuksesta. Nyt yhteistyön päättymiselle saatiin sinetti.
Kuva:
Hartwall
Hartwall on irtisanonut markkinointisopimuksensa Hartwall Arenaa hoitavan Helsinki Halli Oy:n kanssa – yli 20 vuoden kumppanuus päättyi

Hartwall on irtaantunut markkinointisopimuksesta Hartwall Arenaa hoitavan Helsinki Halli Oy:n kanssa, yhtiö tiedottaa. Syy löytyy hallin omistajaportaasta, jossa osa on kansainvälisillä pakotelistoilla olevia venäläishenkilöitä.

Hartwall kertoi jo viime viikolla, että yhtiö selvittää mahdollisuutta irtaantua sopimuksesta. Hartwall on ollut areenan juomatoimittaja sen avautumisesta lähtien, ja areenan nimi on pysynyt samana jo yli 20 vuotta. Nimen lisäksi Hartwallin logo on otettu pois areenan seinästä.

– Venäjän aloittama sota on järjetön ja tuomittava teko. Emme tee enää markkinointiyhteistyötä Helsinki Halli Oy:n kanssa Venäjän sotatoimien vuoksi, kertoo Hartwallin toimitusjohtaja Kalle Järvinen tiedotteessa.

Entinen Hartwall Arena on ollut valmistumisestaan lähtien Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen ja Helsingin Jokerien kotipyhättö. Jokerit ilmoitti viime viikolla, että seura jättää kautensa kesken Venäjän KHL:ssä. Monet Jokerien sponsorit purkivat markkinointisopimuksensa seuran kanssa ennen kuin päätös oli tehty.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa