Kuvaaja:
Unsplash/Benjamin Child
Toimistot

Viestintätoimisto Tekir yllättää: turvallisuuspolitiikan asiantuntija Pekka Toverista tuli yrityksen neuvonantaja

8.6.2022 8:10
Toni Rajamäki
Toveri on näkynyt laajalti mediassa Venäjän aloittaman sodan aikana.

Viestintätoimisto Tekir on vahvistunut yllättävällä ja mielenkiintoisella nimellä. Yritys nimittäin kutsui neuvonantajaryhmäänsä kenraalimajuri evp. Pekka Toverin

Toveri on tunnettu turvallisuuspolitiikan asiantuntija, jonka nimi on ollut vahvasti esillä Venäjän aloittaman sodan aikana. Toveri on antanut viime kuukaudet toistuvasti asiantuntijalausuntoja Suomen suurimmille medioille.

– Olemme äärimmäisen iloisia, että Pekka Toveri liittyy Tekirin neuvonantajien joukkoon. Näin voimme tarjota hänen laajan turvallisuuspoliittisen osaamisensa sekä transatlanttisen kokemuksensa myös asiakkaidemme käyttöön, iloitsee Tekirin toimitusjohtaja Riikka Kouhi tiedotteessa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Toveri palveli puolustusvoimissa vuoden 2020 loppuun asti. Sotilasuransa aikana hän toimi muun muassa operatiivisessa ja strategisessa suunnittelussa, useissa komentajatehtävissä, Suomen puolustusasiamiehenä Yhdysvaltoihin ja Kanadaan sekä Puolustusvoimien Pääesikunnan tiedustelupäällikkönä. 

– Asiakkaamme arvostavat strategista konsultointia entistä enemmän myös turvallisuuspolitiikan ja hybridisodankäynnin alueilla Venäjän hyökättyä Ukrainaan. Toverin liittyminen Tekiriin antaa meille uusia mahdollisuuksia vastata asiakkaidemme tarpeisiin Suomen parhaalla asiantuntemuksella, Kouhi jatkaa.

Tekirin neuvonantajat ovat Suomen johtavia asiantuntijoita omilla aloillaan. He tukevat toimiston työtä ja osaamista kokoaikaisten työntekijöiden rinnalla. Neuvonantajaverkostoon kuuluvat Toverin lisäksi Eeva Ahdekivi, Mikko Kosonen, Saila Miettinen-Lähde sekä Pekka Sauri.

Lue myös: Tekirin uuden toimitusjohtajan Riikka Kouhin mukaan yrityksillä on nyt poikkeuksellinen mahdollisuus olla luovia viestinnässään – “Pakko on paras muusa”