Toimistot

Viestintätoimisto Kaskasille 16 työntekijäosakasta – ”Ihmiset ovat tärkein pääoma”

Menestys syntyy tiimityönä, toimistolta sanotaan.
Kuva:
Unsplash/Nastuh Abootalebi
Viestintätoimisto Kaskasille 16 työntekijäosakasta – ”Ihmiset ovat tärkein pääoma”

Viestintätoimisto Kaskas Media toteutti viime syksynä osakeannin ja lohkaisi noin 15 prosentin siivun yrityksestä työntekijöiden lunastettavaksi. Vuoden alusta toimistolla on ollut 16 uutta pienosakasta.

– Olemme jo pitkään halunneet jakaa yhtiön omistusta myös työntekijöille. Nyt viimein saimme rakennettua siihen kaikille mielekkään mallin, kertoo Kaskasin hallituksen puheenjohtaja Liisa Mayow tiedotteessa.

Mayow ja toimitusjohtaja Maria Ruuska jatkavat yrityksen pääomistajina.

Kaskasilla aiotaan järjestää osakeanteja myös tulevaisuudessa, joten jaettavaa jätettiin tulevaisuuden rekrytoinneille. Työntekijäosakkuus on sidottu Kaskasissa työskentelyyn, joten työpaikkaa vaihtaessaan pienosakas luopuu omistuksestaan yrityksessä.

Asiantuntijayrityksen tärkein pääoma ovat ihmiset, sanovat Mayow ja Ruuska. Työntekijöiden sitouttaminen on järkevintä, mitä omistaja voi tehdä yrityksen kulttuurin ja taloudellisen menestyksen eteen.

– Kaskasin menestys syntyy tiimityönä. Siksi pidämme tärkeänä, että työntekijöillä on mahdollisuus hyötyä menestyksestä myös osakkuuden kautta, Mayow sanoo.

Ensimmäiset osingot jaetaan pienosakkaille huhtikuussa 2022.

Lue myös: Lauramaria Havu palkattiin strategiaansa uudistaneen Kaskas Median brändi- ja kasvujohtajaksi

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa