Toimistot

Viestintätoimisto Drum kansainvälisen viestintätoimistoketjun Edelmanin Suomen edustajaksi

16.1.2023 8:15
Iina Kansonen
Kumppanuus laajentaa Drumin mahdollisuuksia tarjota viestinnän ja markkinoinnin palveluita asiakkaille, jotka tarvitsevat niitä kansainvälisillä markkinoilla.

Kansainvälinen viestintätoimistoketju Edelman on valinnut Suomen edustajakseen luovaan suunnitteluun, yhteiskunnalliseen viestintään, kampanjoihin ja brändikehitykseen keskittyvän viestintätoimisto Drumin. Edelmanin verkostoon kuuluu yhteensä 60 toimistoa ympäri maailman.

– Voimme tarjota asiakkaillemme nyt maailman suurimman itsenäisen viestintätoimistoketjun palvelut. Edelmania ja Drumia yhdistää samansuuntainen toimintatapa, jossa luovan ja tavoitteellisen suunnittelun pohjalta hyödynnetään viestinnän ja markkinoinnin keinoja ja kanavia laajasti. Kulttuurimme ja toimintafilosofiamme ovat lähellä tosiaan, mikä tekee yhteistyöstä mutkatonta, sanoo Drumin toimitusjohtaja Maija Tommila (kuvassa) tiedotteessa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Jatkossa Drum voi siis palvella niitäkin asiakkaita, jotka tarvitsevat apua viestinnässä ja markkinoinnissa kansainvälisillä markkinoilla. Drumilla on myös mahdollisuus hyödyntää Edelmanin data-aineistoa ja tutkimuksia.

Lisäksi Drum voi tarjota palvelujaan myös Edelmanin kansainvälisille asiakkaille, jotka tarvitsevat suomalaista toimistokumppania.  

– Yhdistämällä voimamme Drumin kanssa voimme tarjota erinomaista palvelua sellaisille asiakkaillemme, joille Suomi on tärkeä markkina. Lisäksi näen ison potentiaalin siinä, että Drum voi avata ovia Edelmanin kansainvälisen verkoston palveluihin eri puolilla maailmaa. Suomessa on upeita nousevia brändejä, olette tunnettuja vahvasta teknologisesta osaamisesta ja innovaatioista. Samalla voimme vahvistaa myös pohjoismaisen verkostomme yhteistyötä, sanoo Edelmanin EMEA-alueen kumppanuuksista vastaava Steven Heywood.