Kaiku
Toimistot

Viestinnän konkari Ville Kormilaisesta Kaiun uusi liiketoimintajohtaja

10.10.2022 10:20
Toni Rajamäki
Kormilainen on työskennellyt aiemmin muun muassa Ellun Kanojen ja Tekirin riveissä.

Viestintätoimisto Kaiku on palkannut Ville Kormilaisen uudeksi liiketoimintajohtajakseen. Kaiku tiedotti nimityksestään maanantaina.

Kormilainen on kokenut viestijä, joka on viimeksi toiminut Ellun Kanojen asiakkuusjohtajana. Häneltä löytyy viestintätoimistotaustaa myös Tekiriltä ja Viestintätoimisto Luotsista.

Kormilaisen työtausta on todella monipuolinen. Viestintätoimistojen lisäksi hän on toiminut muun muassa Suosikki-lehden päätoimittajana ja Betsson Group Finlandin markkinointijohtajana.

Kaiussa Kormilaisen tehtäviin kuuluu kasvattaa valmennus, coaching ja palvelumuotoilu -liiketoimintaa.

– Yksisarviseksi en tunnustaudu, mutta muuten liiketoimintajohtajan pesti kuulosti itselleni sopivalta – erityisesti bisnesvainua tuon mukanani. Olen tehnyt paljon työtä myynnin parissa aiemmissa toimistoissa, ja Kaiun haaste kuulosti todella mielenkiintoiselta tehtävältä, Kormilainen sanoo Kaiun verkkosivuilla.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Kaiun toimitusjohtaja Pete Saarnivaara uskoo löytäneensä taitavan liiketoimintajohtajan.

– Villellä on ihailtavan laaja kokemus viestintäalalta, niin tekijänä, konsulttina, valmentajana kuin asiakasjohtajanakin. Hänellä on vakuuttavaa näyttöä liiketoiminnan kasvattamisesta – ja rohkeutta haastaa meitä. Hänestä välittyy positiivinen vire, mikä on omiaan innostamaan tiimiämme ja asiakkaitamme. 

Kormilainen tunnetaan paitsi taitava viestijänä myös stand up -koomikkona.

– Hänen stand up -komiikkaharrastuksensa koemme enemmän mahdollisuutena kuin uhkana, Saarnivaara veistelee.

Tilaa MarkkinointiUutisten uutiskirje ja saat parhaat jutut sähköpostiisi joka viikko.