Uber
Brändit

Uber räväyttää Rovaniemellä: tuo palveluunsa porokyydit

2.12.2022 7:10
Toni Rajamäki
Uber Sleigh -palvelu on käytettävissä joulukuussa.

Henkilökuljetuspalveluita tarjoava Uber on tottunut liikuttamaan ihmisiä autoilla, mutta joulukuussa ajopeliksi voi valita myös poron, jos sattuu olemaan Rovaniemellä.

Uber kertoi uudesta tempauksestaan torstaina. Poroajelun voi valita 12–18. joulukuuta vain Rovaniemellä. Kyydin voi varata veloituksetta.

Palvelu toimii nimellä Uber Sleigh. Jälkimmäinen sana tarkoittaa rekeä.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

– Uberissa etsimme aina tapoja tehdä jokaisesta matkasta taianomaisen, ja nyt sovelluksen avulla asiakas saa ainutlaatuinen kokemuksen matkallaan yhteen maailman kauneimmista paikoista. Olemme iloisia, että voimme tehdä joulu-unelmista totta uuden palvelumme kautta, ja samalla helpottaa tutustumista joulupukin perinteiseen kotikylään, kertoo Uberin EMEA-mobiiliyksikön johtaja Anabel Diaz Calderon tiedotteessa.

Uber Sleigh -palvelu vastaa Uberin visiota auttaa ihmisiä pääsemään “minne tahansa”. Ennen poroajelua sovelluksen kautta on voinut varata muun muassa juna- ja lentomatkoja, hotellihuoneita sekä erilaisia elämyksiä.

Markkinointitempauksen taustalla on myös se, että Lapin matkailun odotetaan kasvavan parin pandemiavuoden jälkeen. Visit Rovaniemi ennustaa Lapissa matkailevien perheiden määrän kasvavan 46 prosentilla viime vuodesta.

– Olemme todella innoissamme nähdessämme kansainvälisten matkailijoiden palaavan Rovaniemelle pandemian matkustusrajoitusten lieventämisen jälkeen, kertoo Visit Rovaniemen toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen.