Toimistot

ToinenPHD sai kovan luokan vahvistuksen: Tuomo Kuusisto ottaa vastuulleen yhtiön mediatoimistopalveluiden johtamisen

Aiemmin Kuusisto on työskennellyt muun muassa digijohtajana mediatoimisto IUM:ssa ja viestintäyhtymä Pohjoisranta BCW:llä.
Kuva:
ToinenPHD
ToinenPHD sai kovan luokan vahvistuksen: Tuomo Kuusisto ottaa vastuulleen yhtiön mediatoimistopalveluiden johtamisen

Markkinointitoimisto ToinenPHD on saanut riveihinsä kovan luokan vahvistuksen, Tuomo Kuusiston.

Kuusisto on aiemmin työskennellyt digijohtajana mediatoimisto IUM:ssa ja viestintäyhtymä Pohjoisranta BCW:llä sekä maajohtajana nettimainosjätti TradeDoublerilla.

Kuusisto ottaa vastuulleen yhtiön mediatoimistopalveluiden johtamisen yhdessä Jussi Haaviston kanssa.

– Upeaa päästä mukaan näin legendaariseen porukkaan. Päämääräni on yksinkertaisesti rakentaa tarjoamaa, joka tuo arvoa asiakkaiden liiketoimintaan markkinoinnin keinoin, sanoo Kuusisto tiedotteessa.

Toinen siirtyy Marketing activation -liiketoimintojen johtamisessa kahden vetäjän malliin. Kuusisto vastaa liiketoiminnan kehityksestä ja mediayhteyksistä, ja Haavisto keskittyy ihmisiin. Haaviston vastuulla on asiantuntijoiden ammatillinen kehittyminen ja työssä jaksaminen sekä uusien työntekijöiden rekrytoiminen.

– Osaajista käydään alalla kovaa kisaa, ja pyrimme tulevaisuudessa haalimaan parhaat osaajat Toiselle. Sen vuoksi selkeä vastuunjako tuntuu nyt erityisen tärkeältä. Esikuvana tässä meillä toimii Netflix, jossa on laajasti käytössä vastaavanlainen jaetun vastuun malli, sanoo puolestaan ToinenPHD:n toimitusjohtaja Heidi Husso.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa