Kuva: Janette Mirjamo
Toimistot

Tatu Laurila aloittaa Rud Pedersenin terveystiimin johdossa

2.4.2024 12:09
Mikko Perttunen
”Näen terveysalan mahdollisuudet myös kansainvälisten investointien kannalta hyvinä.”

Tatu Laurila aloittaa yhteiskuntapoliittiseen neuvonantoon ja strategiseen viestintään keskittyvän konsulttiryhmä Rud Pedersenin terveystiimin johtajana ja yhtiön johtoryhmän jäsenenä.

Laurila on keskittynyt terveysalan haasteiden ratkomiseen vuodesta 2012, jolloin hän aloitti lääkeyritys Novartiksen viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajana Suomessa. Lähes kymmeneen Novartis-vuoteen kuului myös vastuu uusien lääkkeiden markkinoille pääsystä Suomessa sekä muun muassa Novartiksen Islannin maajohtajan tehtävä. Novartis-vuosina Laurila toimi myös aktiivisesti Lääketeollisuus ry:n elimissä.

Edelliset kaksi ja puoli vuotta Laurila on toiminut strategiajohtajana ja partnerina Gesund Partnersissa, jossa hän keskittyi auttamaan muun muassa hyvinvointialueita, kansallisia sote-toimijoita, terveysalan yrityksiä ja järjestöjä niin strategisissa kuin myös operatiivisemmissa haasteissa.

– Näen terveysalan mahdollisuudet myös kansainvälisten investointien kannalta hyvinä. Yhdistelmä teknologista ja kliinistä kyvykkyyttä täydennettynä erinomaisilla sote-rekistereillä ja biopankeilla voi realistisesti kasvattaa Suomen painoarvoa eurooppalaisena terveysalan keskittymänä tulevaisuudessa, Laurila visioi tiedotteessa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)