Unsplash/Szabo Viktor
Media

Tässä ovat Suomen parhaat tubettajat ja bloggaajat

18.2.2022 12:20
Toni Rajamäki
Finnish Web Awards 2021 palkitsi parhaat tubettajat ja bloggaajat toista kertaa.

Finnish Web Awards -kilpailussa palkittiin toista kertaa Suomen parhaita tubettajia ja bloggaajia.

Lukuisista vaikuttajamarkkinoinnin ammattilaisista parhaaksi tubettajaksi valittiin Eric Savolainen, joka tunnetaan paremmin nimellä Lakko. Hän voitti FWA 20221 Grand Prix’n eli pääpalkinnon myös viime vuonna. Bloggaajien FWA 20221 Grand Prix’n vei Sara Parikka.

– Molemmat ovat vuosien varrella rakentaneet itselleen Suomen mittakaavassa merkittävän yleisön ja intensiivisen yleisösuhteen. Lisäksi molempien luomissa sisällöissä henkilökohtaisuus ja tuotannon laatu ovat tyylikkäässä tasapainossa, tiedotteessa kerrottiin perusteluista.

Kultaiset FWA-palkinnot jaettiin tubettaja Juuso Karikuuselle (Herbalisti) ja bloggaaja Desire Nymanilla ja hopeiset tubettaja Eetu Pesoselle (eeddspeaksi) ja bloggaaja Johanna Alvestadille (Kalastajan vaimo). Prossia saivat tubettaja Pinja Sanaksenaho (Pikku Pinsku) ja bloggaaja Virve Fredman (Ostolakossa).

Kilpailun tuomaristo oli ennakkoon valinnut molempien sarjojen finaaliin kahdeksan vaikuttajaa, joista yleisö äänesti voittajat.

Finnish Web Awards on Suomen suurin verkkosivustoja ja niiden tekijöitä palkitseva kilpailu. Kilpailun tarkoitus on edistää suomalaisten henkilöiden, brändien ja sivustojen merkitystä liiketoiminnan menestystekijänä. Parhaat verkkosivut palkitaan elokuussa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)