Kuvaaja:
Tapaus
Toimistot

Tapahtumatoimisto Tapauksen johdossa muutoksia: Mikael Castrénista uusi toimitusjohtaja

24.1.2023 12:30
Satu Hurme
Tapahtumamarkkinointitoimiston Tapauksen uutena toimitusjohtajana aloittaa Mikael Castrén. Hän on toiminut aiemmin yrityksen liiketoimintajohtajana.

Tapahtumamarkkinointitoimiston Tapauksen uutena toimitusjohtajana aloittaa Mikael Castrén. Hän on toiminut aiemmin yrityksen liiketoimintajohtajana.

– Tavoitteenani on vaalia yrityskulttuuriamme ja vahvaa yhteistä arvopohjaa, panostaen liiketoiminnan kehittämiseen aina ihminen edellä. Tartun tehtävään mielenkiintoisessa tilanteessa: Tapaus on johtava toimija paikallisesti ja samalla pohjoismainen laajentuminen tuo yhä uusia mahdollisuuksia asiakkaillemme ja henkilöstöllemme, sanoo Castrén tiedotteessa.

Ennen CastréniaTapauksen toimitusjohtajana toimi yrityksen toinen perustaja Timo Aalto. Hän siirtyy Tapauksen omistaman emoyhtiön Liwlig Groupin toimitusjohtajaksi.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

– Olen ylpeä Tapauksen ihanasta jengistä, upeista asiakkaista ja rautaisista kumppaneista. Yhtiön jokainen vaihe tarvitsee oman johtajansa ja uskon, että Mikael on mitä parhain luotsaamaan yhtiötä tulevaisuuteen, sillä hän jakaa saman ihmisläheisen, avoimen ja eteenpäin menevän kulttuurin, joka on vahvasti Tapauksen DNA:ta, Aalto sanoo tiedotteessa. 

Tapaus on perustettu vuonna 2012, ja se on tällä hetkellä tapahtumatoimistojen markkinajohtaja Suomessa. Yhtiö on kasvattanut myös kansainvälistä toimintaansa yhdessä emoyhtiönsä kanssa. Tapaus järjestää vuosittain noin 700 tapahtumaa.

Liwlig Group on Pohjoismaiden suurin tapahtumamarkkinointitoimisto. Yhtiöllä on toimistot Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. 

Lue myös:

Tapahtumatoimisto Tapauksen emoyhtiö Liwlig laajenee ja kasvaa 100 miljoonan euron kokoluokkaan