Ilmiöt

Tämän trendituotteen suosio kasvaa entisestään tänä kesänä – “Tulemme myymään kaksinkertaisen määrän viime vuoteen nähden”

Vesiurheiluvarusteet ovat nyt suosittuja, sanoo S-ryhmän Matti Viitanen.
Kuva:
Unsplash/Emma Harper
Tämän trendituotteen suosio kasvaa entisestään tänä kesänä – “Tulemme myymään kaksinkertaisen määrän viime vuoteen nähden”

Monet viime kesän kuluttajatrendit näyttävät olevan pinnalla myös tänä kesänä. Joidenkin tuotteiden suosio sen kuin vain kasvaa.

S-ryhmästä kerrotaan, että muun muassa vesiurheiluvarusteet ovat käyneet kaupaksi toukokuussa. Viikolla 19 S-ryhmässä myytiin vesiurheiluvarusteita jopa kolminkertainen määrä viime vuoden vastaavaan jaksoon verrattuna.

Varusteiden isoa kysyntää selittää etenkin koronapandemia, joka on kasvattanut niin sanotun kotiliikunnan suosiota. Myös rajusti kasvanut mökki- ja venekauppa on lisännyt varusteiden myyntiä.

Yksittäisistä tuotteista SUP-lauta näyttää kasvattavan suosiotaan merkittävästi.

– Suomalaiset innostuivat hankkimaan SUP-lautoja jo viime kesänä niin paljon, että ne loppuivat Prismoista kesken jo melko aikaisessa vaiheessa kesän aikana. Trendi on kasvanut edelleen, ja ennustamme, että tämän kesän aikana tulemme myymään lautoja kaksinkertaisen määrän viime vuoteen nähden, paljastaa S-ryhmän sportin ja jalkineiden osaston myyntipäällikkö Matti Viitanen tiedotteessa.

– Olemme laajentaneet Prisman SUP-lautavalikoimaa vuoden takaisesta ja tuoneet tarjolle uusia vaihtoehtoja eri hintaluokista, hän jatkaa.

Muita kesän trendituotteita näyttävät olevan muun muassa lasten ulkolelut ja myös päiväretkille tarkoitetut varusteet ja elintarvikkeet.

– Viime kesänä kotimaanmatkailu- ja retkeilyinnostus pääsi hieman yllättämään meidät, mutta nyt olemme pystyneet ennakoimaan paremmin ja retkeilytuotteita on hyvin varastossa kesää varten.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa